Iluminat: tendințe de top pentru 2017

LED-uri omniprezente, forme geometrice, motive naturale… Ce alte tendințe în alegerea iluminatului interior vor fi la modă în 2017?? Spune designerul de interior Maria Borovska, șefa studioului de design.

În termeni generali, toate tendințele sezonului în materie de iluminat pot fi rezumate la "minimalism, eleganță și mobilitate". Minimalism – este simplitatea nobilă și aerisirea formelor corpurilor de iluminat, precum și mobilitatea.. Posibilitatea de a schimba schema de iluminat a unei camere în funcție de starea de spirit și de ambianță. Corpurile de iluminat cu forme neobișnuite bazate pe rame luminoase au devenit recent la modă. Vă permite să creați un joc spectaculos de lumini și umbre într-un interior.

1. Spoturi cu LED-uri. Aceasta este eficiență energetică maximă și posibilitatea de a alege iluminatul pentru un interior, realizat în orice stil. Forma și dimensiunea corpurilor de iluminat cu LED-uri pot fi orice. Lumina unor astfel de corpuri de iluminat este ușor de controlat, schimbând redarea culorilor cu cea mai mică mișcare a mâinii.

2. Alamă, bronz, aur. Toate aceste materiale sunt deja clasice, dar foarte speciale și nu-și pierd niciodată relevanța. Accentele metalice calde și mate se combină cu forma simplă a unui corp de iluminat pentru a crea un punct de atracție în orice interior. Preferat în special de clasicii moderni, loft și provence.

3. Stil industrial. Concisă, simplă, eficientă și clară este motto-ul iluminatului în stil industrial. Simplitatea formelor în acest caz este dusă la perfecțiune, orice excese sunt absente.

4. Stil natural. Alternativă la stilul industrial brutal în iluminat stil natural. Naturalețea înseamnă forme organice, rotunjite, culori naturale, căldură solară a luminii…

Citește mai mult  Euroluce Lampadari scurtează candelabrele

5. Mobilitate. Lămpile și lămpile care se deplasează pe șine, iar lungimea cablului de agățat este ușor de reglat Tendința indubitabilă a sezonului. Acestea vă ajută să adaptați spațiul exact așa cum aveți nevoie acum.

6. Dimming. O altă tendință Corpuri de iluminat cu posibilitatea de a regla nu numai gradul de lumină, ci și gama de culori, de la alb rece la galben cald.

7. Lumină împrăștiată. Cunoscut mai ales ca un fan al luminii difuze Designerul danez Paul Henningsen. A fost un pionier în dezvoltarea de corpuri de iluminat cu mai multe niveluri de acoperire, care creează o lumină moale, difuză, conferind atmosferei o senzualitate palpabilă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: