Ivan Yakovlev despre cum să nu faceți o alegere greșită a lămpii

Cum să distingi o lumină bună de una de-a dreptul proastă? Ce modele sunt alese în Europa și care în România?? Spune Ivan Yakovlev, directorul Linea Light Russia.

Alegerea unui corp de iluminat pentru studiu. Dacă ne gândim la iluminatul pentru birou ca întreg, trebuie să ne uităm la iluminatul pentru diferite scopuri. De exemplu, iluminatul la locul de muncă, unde lumina trebuie să fie confortabilă și să respecte standardele de iluminat. Modul de iluminare în prezența unui proiector În acest caz, corpurile de iluminat pot fi reglabile. Iluminat de birou cu un monitor de calculator. De asemenea, în interior ar putea fi amplasat un corp de iluminat decorativ realizat de un designer cunoscut, pentru a semnifica statutul companiei etc. Nu puteți alege un singur tip de accesoriu; toate accesoriile trebuie să fie evaluate în funcție de criterii de confort, siguranță, calitate și design, pentru a se integra în conceptul general de interior.

Despre rolul unui iluminat adecvat. Lumina din birou nu numai că poate, dar are și un impact direct asupra eficienței. Acest lucru este confirmat de studiile care au fost și continuă să fie efectuate de multe companii implicate în dezvoltarea de produse de iluminat.

despre provocările legate de iluminatul în interior.Una dintre primele provocări starea de bine a purtătorului pentru activitate sau relaxare. Iluminatul ar trebui să reflecte fidel arhitectura și culoarea interiorului, așa cum a fost conceput de către designer. Atât lumina cât și umbra sunt foarte importante în modelarea. Iar redarea culorii și temperatura de culoare a sursei de lumină joacă un rol important în aspectul finisajelor diferitelor materiale. Proiectate și dimensionate corect, economisim și costurile energetice.

Citește mai mult  Lumină de vin

Despre semnele luminilor bune și rele.Eficiență ridicată, materiale și componente de calitate, fiabilitate, design.. toate acestea sunt semnele distinctive ale unui corp de iluminat bun. În plus, trebuie să ofere confort vizual. Modelele de calitate inferioară includ toate cele de mai sus cu prefixul "nu".

Despre tendințe.În opinia mea, cele mai la modă corpuri de iluminat de astăzi sunt este un invizibil, invizibil. De exemplu, corpul de iluminat ALBATROS, expus pentru prima dată în standul LINEA LIGHT GROUP la expoziția Euroluce 2015 iSaloni din Milano. Inovativ L.L.G.S. ( sistem de ghidare a luminii laser ) oferă o iluminare total prietenoasă cu ochii. Magia acestui dispozitiv constă în transformarea unei suprafețe transparente într-una luminoasă prin microgravare cu laser. Aparatul de iluminat ALBATROS se bazează pe o sursă de lumină de ultimă generație LED, precum și L.L.G.S. este o soluție nouă pentru designul de corpuri de iluminat și, prin urmare, la modă.

Inovație în domeniul iluminatului. În ultimii ani a avut loc o dezvoltare rapidă a tehnologiei diodelor, ceea ce duce la diminuarea surselor de lumină cu care suntem obișnuiți. O tehnologie foarte interesantă și promițătoare astăzi- oled, leduri organice.

Despre previziunile pentru viitor. în viitor, vor fi solicitate corpuri de iluminat de înaltă calitate la un preț rezonabil. În prezent, adesea, principalul criteriu pentru un corp de iluminat este prețul, în special în cazul proiectelor mari. Mulți producători reduc calitatea echipamentelor produse pentru a mulțumi clientul, fără a se gândi la rezultat. Dar, treptat, această situație se remediază, pe măsură ce trece timpul și clienții realizează că iluminatul are un impact global asupra rezultatului unui interior în ansamblu și asupra ocupantului său. Plătiți de două ori în economii!

Citește mai mult  Schneider Electric revopsește seria Glossa

Cu privire la iluminatul în străinătate. Europa rămâne un trendsetter și astăzi, inclusiv pentru lumea luminii. Cele mai interesante și mai inteligente soluții vin din Italia, Germania, unde există unele dintre cele mai mari fabrici de iluminat cu o istorie de producție de zeci de ani, deși strămoșul designului de iluminat este considerat a fi Anglia. Poate din cauza disponibilității facilităților de producție din Europa, modelele personalizate, modelele de montare etc. sunt adesea folosite pentru interioare specifice. . — pentru a maximiza integrarea luminii într-un interior. În SUA, cele mai populare corpuri de iluminat sunt este o lampă de masă și o lampă de podea pentru iluminat local.

Despre gusturile rușilor. Astăzi, consumatorul rus are o viziune clasică asupra iluminatului în casă sau în birou. Și cel mai adesea cer un candelabru în mijlocul camerei sau corpuri de iluminat de tavan încastrate Armstrong. Dar noi și distribuitorii noștri ( companii de iluminat și showroom-uri ) încercăm să schimbăm situația. Participăm la târguri comerciale, organizăm întâlniri pentru designeri și arhitecți, distribuim numeroase cataloage în limba Românesc. Puteți contacta oricând biroul LINEA LIGHT RUSSIA pentru orice întrebări legate de iluminat. Așteptăm cu nerăbdare!

Selecția noastră de corpuri de iluminat

Corp de iluminat KRAFT LB Candelabru A1332 / 50 din colecția Oriental de Faustig FL038-1-BRS candelabru de Gramercy Home
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: