JUNG reglează temperatura și luminozitatea printr-o simplă atingere

JUNG introduce un nou potențiometru DALI care facilitează controlul iluminatului în încăperi și reglarea temperaturii luminii.

Acest nou dispozitiv a fost special dezvoltat de JUNG pentru a controla iluminatul până la 26 de corpuri de iluminat DALI-gateway. Funcționalitatea acestui nou model include, de asemenea, un control al temperaturii de la o nuanță neutră caldă la o lumină albă, neutră față de lumina zilei. Numărul de componente controlabile poate fi mărit prin combinarea a până la 4 potențiometre într-o încăpere, ceea ce permite controlul iluminatului cu mai multă ușurință și acoperire din diferite părți ale încăperii.

Trei moduri de funcționare vă permit să schimbați lumina într-o cameră dintr-o singură mișcare. O simplă atingere a rotorului aprinde și stinge dispozitivul de iluminat. Dimmerul său cu rotire vă permite să controlați fără probleme luminozitatea corpurilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Prin apăsarea și rotirea rotorului se reglează simultan temperatura luminii, în timp ce temperatura poate fi, de asemenea, setată pe dispozitiv. Noul potențiometru DALI este disponibil în diferite culori și materiale în seriile JUNG AS, A, CD, LS și SL.


Aruncați o privire la celelalte colecții de la Jung.

Citește mai mult  Lumina de sub fustă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: