Konstantin Prokopenko cu privire la modul de a alege un dispozitiv de fixare pentru dormitor

Ce trebuie să căutați atunci când selectați o lumină pentru cea mai privată cameră din casă? Konstantin Prokopenko, directorul creativ al salonului de iluminat de pe Malaya Ordynka, povestește despre rolul designului de iluminat, tendințele modei și tehnologiile interesante.

Cu privire la alegerea corpurilor de iluminat în dormitor. Dacă camera de zi.. Dacă dormitorul este fața casei, atunci acesta este fața casei inima sa. De regulă, atunci când se planifică iluminarea deasupra unui pat, mulți oameni preferă modelele cu abajururi sau lămpi de tavan mată. Astfel de corpuri de iluminat vor furniza o lumină moale și difuză, creând un sentiment de confort și confort. Este, de asemenea, foarte convenabil să folosiți un întrerupător cu variator de intensitate, astfel încât să puteți regla cantitatea de lumină pe care o doriți. Atmosfera din dormitor trebuie să fie relaxantă.

Cu privire la nuanțele de iluminare în diferite încăperi. Dormitorul este în primul rând spațiul privat al stăpânului, pentru care se aleg corpurile de iluminat. Doriți o iluminare confortabilă în dormitor. Aveți nevoie de suficientă lumină în camera de zi pentru a vă distra oaspeții, pentru a vă uita la oameni, pentru a citi articole în reviste sau pentru a avea o petrecere. Pentru astfel de cazuri, este bine să puteți crea scene de lumină pentru diferite situații. Nu există nici o îndoială că iluminatul în camera de zi ar trebui să fie mai intens decât iluminatul deasupra patului din dormitor.

O cantitate potrivită de lumină. Pentru a alege corpurile de iluminat potrivite pentru un dormitor, este necesar să se ia în considerare dorințele clientului. Numărul de corpuri de iluminat pe care îl alegeți în funcție de sentimentul personal de confort. Luminile de perete și de noptieră sunt cele mai potrivite pentru cameră, la fel ca și lămpile de podea și lămpile de podea. Dar ar fi greșit să spunem că ar trebui să existe exact două sconces, o lampă de podea și un candelabru ( sau iluminat de fundal ). Totul depinde de preferințele persoanelor care locuiesc în cameră sau de mediul care urmează să fie creat.

Citește mai mult  O lampă muzicală

Rolul decorativ al luminii. Aparatul de iluminat, în plus față de sarcina sa principală, poate fi un element cheie în decorul interiorului, în jurul căruia se formează restul spațiului stilistic. Dar, de multe ori, este iluminatul potrivit pentru stilul potrivit de interior. De exemplu, într-un design clasic, puteți avea un design modern, dar ar arăta mai armonios cu un candelabru clasic tradițional.

Importanța proiectării luminii. Alegerea unui anumit corp de iluminat are un efect puternic asupra aspectului interiorului. Acesta poate completa soluția de design a camerei sau poate deveni un element cheie, care va fi asortat cu alte elemente de decor. Designul luminii completează și modelează percepția unui spațiu interior, influențând percepția psihologică și estetică a ocupanților. Design de iluminat este o adevărată artă și opera unor experți a căror sarcină este de a crea un mediu funcțional și confortabil. Pentru că alegerea unui corp de iluminat greșit poate strica chiar și cel mai bun design al camerei și îi poate face pe ocupanți să se simtă inconfortabil.

Despre tehnologii interesante. Astăzi există o tendință de a trece la surse de lumină cu LED-uri mai convenabile și mai puțin consumatoare de energie, care au fost doar o alternativă la becurile cu incandescență, iar acum preiau din ce în ce mai mult piața de iluminat modern. A existat, de asemenea, o dezvoltare treptată a LED-urilor organice( oled ) dar până în prezent funcția lor este în principal decorativă.

Lumini din diferite țări. Diferite modele din diferite țări sunt diferite unele de altele. Dacă luminile din Germania au adesea forme simple și laconice, cu o predominanță de metal, care îndeplinește sarcini funcționale, cele italiene, dimpotrivă – și cele din dormitor Mai decorative, dar fără a-și pierde scopul direct.

Despre gusturile clienților. Fiecare client are propriile preferințe, fie că este vorba de un stil clasic sau de tendințe moderne de design. Cu toate acestea, nu se poate spune că au avut loc schimbări dramatice în ultimii ani. Dacă vă place ca corpurile de iluminat să fie într-un anumit stil, veți dori să alegeți un corp de iluminat într-un anumit stil. O varietate de modele noi apar sistematic la toți producătorii, fiecare dintre ele fiind unic și interesant în felul său.

Citește mai mult  Preciosa dezvăluie marginile luminii

Tendințe actuale. În ultimii ani s-a înregistrat o creștere semnificativă a gamei de lumini de design pentru stradă și grădină, precum și o tendință de înlocuire a surselor de lumină tradiționale cu LED-uri. Luminile LED au devenit mai accesibile, temperatura de culoare și redarea culorilor sunt aproape la fel de bune ca și sursele clasice de lumină cu halogen, iar consumul de energie este mult mai mic.

Cele mai strălucitoare cinci lumini, conform lui Konstantin Prokopenko:

Producătorul olandez Brand van Egmond a prezentat la expoziția Euroluce 2015, precum și la expoziția "ARCH Moscow 2015" Candelabrul Miss Bow într-o nouă culoare mentă împreună cu VLIGHTILNIKI pe Malaya Ordynka. Annet van Egmond ( Annet van Egmond ) este designerul acestui corp de iluminat;. Candelabrul are un aspect foarte elegant, de fată: este ca o briză ușoară care suflă ușor în jurul panglicilor ornamentate. Domnișoara arc pare a fi blândă și delicată, dar posedă un caracter puternic. Independentă, puternică și senzuală în același timp, domnișoara Bow te va păcăli cu ușurință. Eleganța și feminitatea sa vă vor face cu siguranță să zâmbiți.

Fabrica italiană Catellani& Smith a creat colecția Ledram ( direcția Eco-Logic Light ). Unul dintre corpurile de iluminat originale este S2. Candelabrul are aspectul unui nor alb plutitor care difuzează ușor lumina. Scopul principal al corpului de iluminat a fost de a crea lumină indirectă, nu lovește ochii, deoarece sursa de lumină este ascunsă în spatele discurilor metalice. La rândul său, lumina care se reflectă pe plafar se difuzează în jurul. Desigur, sursa de lumină este cea mai recentă generație de LED-uri. Ledram S2 este disponibil în diferite culori ( alb, auriu sau cupru pentru interior și negru sau alb pentru exteriorul plafonului ).
Cele mai cunoscute și de cea mai bună calitate candelabre din porțelan și porțelan sunt realizate de Le Porcellane. Porțelanul a fost inventat în 1948 de Mario Sernesi ( Mario Sernesi ) în Florența. Continuând tradiția străveche a arderii la temperaturi înalte, maeștrii fabricii obțin un alb orbitor al porțelanului produs. Această tehnică a devenit o marcă înregistrată a fabricii. Miss Bow este unul dintre cele mai populare modele ale noastre Ortensia. Baza candelabrului este prevăzută cu mici flori de porțelan de hortensie realizate manual. Porțelanul este realizat folosind cea mai veche tehnică gran foco. Este o ardere la temperaturi înalte, la 1330°. Abajururile din țesătură moale creează o atmosferă confortabilă în orice cameră. Pentru a completa culorile sale deja tradiționale, fabrica a creat o nouă nuanță de albastru moale. O culoare atât de rară, creată numai din ingrediente naturale, face, fără îndoială, ca acest corp de iluminat să fie deosebit de atractiv.
Designerul cipriot Michael Anastassiades ( Michael Anastassiades ) a proiectat seria IC Lights pentru FLOS. Lucrările lui Anastasiades sunt un intermediar între sculptură, design industrial și artă. Colecția IC vă spune și vă face să vă gândiți la echilibru. Vedem o sferă plată care se echilibrează pe o tijă subțire. Ideea candelabrului i-a venit designerului în timp ce se uita la fotografiile celebrului jongler Paul Cinquevalli ( Paul Cinquevalli ) care executa trucul. De asemenea, autorul a codificat în mod interesant acronimul IC pentru ( Codul de identificare ) folosit de imigrație în Marea Britanie. Altfel spus, senzația vizuală a poziției oscilante a sferei pe tijă arată poziția oscilantă a imigranților.
Novecento ( seria'900 ) de la fabrica italiană Vistosi a fost creată de designerii Michele Romani ( Michele Romani ) și Mauro Saccani ( Mauro Saccani ). Ideea din spatele colecției "900" este de a reduce un candelabru tradițional Murano la elementul său cel mai ușor de recunoscut.. profilul ei. Corpul de iluminat este un element de sticlă volumetric de 360°. Are aceleași caracteristici ca și candelabrele tradiționale din Murano, care se exprimă în etajele piesei și în proporțiile sale. Această soluție îi permite să fie utilizată atât în interioare clasice, cât și în spații cu design modern
Citește mai mult  Visele digitale ale lui Brand van Egmond

Alegerea candelabrelor

Aura SP din colecția Axo Light Candelabrul Charleston ovale din colecția Glamour de la Reflex Angelo Candelabru 2097 30 / 50 de Flos
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: