Lampă decantor

Designerul Sarah Valazek a dezvoltat un concept de lampă de masă inspirat de veselă și accesorii pentru vinuri.

Lampă inspirată de vin ( Română. – «Corp de iluminat inspirat de vin )- Un model proiectat de tânărul designer Sarah Walazek ( Sarah Walazek ). Din denumire reiese clar că proiectul a fost inspirat de tema vinului, după cum reiese din designul corpului de iluminat. Modelul pare a fi făcut din vase de vin: baza are forma unei carafă de vin, iar abajurul lămpii este realizat sub forma unui pahar răsturnat.

În mod interesant, designerul sugerează că corpul modelului este realizat aproape în întregime din sticlă transparentă – și există un motiv pentru asta Aparatul de iluminat are două surse de lumină: una în mod tradițional sub dispersor și cealaltă la bază. Lumina cea mai de sus se aprinde prin răsucirea unei părți a abajurului; lumina cea mai de jos se aprinde prin răsucirea unei părți a tijei prin rotirea bazelor. Întrerupătoarele sunt decorate cu plută naturală și crom lustruit.

Citește mai mult  Dina Safronova despre întrerupătoarele de design și sistemele electrice inteligente
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: