Lumina de sub guler

Designerul Julia Dozsa s-a inspirat din moda secolelor trecute și a creat pentru Calligaris o nouă colecție de lămpi cu abajururi cu "colier".

Calligaris a dezvăluit o nouă serie de candelabre cu un nume din mitologia antică- Andromeda. Cu toate acestea, designul corpurilor de iluminat este inspirat de momentele istorice de mai târziu.

Abajururi ondulate din Andromeda- O referire la perii cu guler umflat, care erau populari în secolele XV-XII. Potrivit ( Julia Dosza ) designerului Julia Dosza, această formă creează un joc interesant de lumini și umbre.

Colecția Andromeda este formată din corpuri de iluminat de podea, de masă și suspendate. Nuanța este realizată din bumbac ( trei culori la alegere ) iar interiorul- confecționat din PVC alb. Suportul lămpii de podea și al lămpii de masă, precum și suspensia modelului de plafon sunt realizate din metal periat.

Colecția Andromeda de la Calligaris este prezentată pentru prima dată într-o "capitală a modei" Designerul de corpuri de iluminat Ole Jensen a fost prezent la Paris pentru sesiunea de toamnă a Maison& Obiect- 2010.

Citește mai mult  Lampa Gras în noua paletă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: