Lumina de sub văl

Luminarul multistratificat al mărcii italiene Slamp, cu misterul său, a cucerit juriul Red Dot Award și a câștigat prestigiosul premiu.

Slamp- Producător italian de iluminat și câștigător a numeroase premii de design. Marca a primit recent un premiu red dot pentru seria de corpuri de iluminat de tavan VELI (( de la ett. «pentru a pune un văl peste ea." ). A fost dezvoltat de tânărul designer Adriano Rachele ( Adriano Rachele ).

Abajururile de lampă VELI arată ca și cum ar fi create dintr-o pânză, pliată neglijent în pliuri. Potrivit creatorilor, această formă arată foarte feminin, seducător și misterios, dar în același timp accesibil. De fapt, materialul folosit pentru a crea abajurul "voal" ( Adriano Rachele ) a folosit materialul Opalflex® ( o dezvoltare specială a Slamp )- La fel de atractivă și transparentă ca sticla și la fel de rezistentă ca plasticul. Abajurul poate fi incolor sau cu pete de culoare În acest caz, culoarea a fost ușor atinsă pe marginile țesăturii.

Citește mai mult  Un simbol al Crăciunului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: