Lumina mea, oglinda mea

La prima vedere, modelul 64PXL Mirror Wash RGB de la compania olandeză Traxon este o piesă de artă pentru tavan cu aspect simplu . Dar să nu fiți surprinși când o imagine de pe suprafața acestei oglinzi "capătă o viață proprie"..

Compania Traxon a dezvoltat corpul de iluminat 64PXL Mirror Wash RGB, care arată ca o oglindă convențională. Este un modul pătrat de 0,5 m x 0,5 m. Dar arată ca o oglindă doar când e oprită!

O noutate concepută în primul rând pentru decorarea punctelor de vânzare, cluburilor și barurilor.

Panoul Traxon devine un ecran multimedia cu drepturi depline atunci când este pornit. Mirror Wash 64PXL RGB este capabil să afișeze imagini, videoclipuri, text în mișcare, semnalizare și funcții de iluminare. Totul datorită pixelilor LED de 64 m controlați prin DMX512. Efectele se bazează pe schimbarea dinamică a culorii fiecărui pixel: acest lucru face posibilă reproducerea atât a scenariilor, cât și a tranzițiilor abstracte de culoare de la un pixel la altul.

Puteți umple un fundal uniform și luminos sau puteți să treceți un text promoțional pe un perete.

Prin conectarea modulelor, puteți crea "pânze" de orice dimensiune și configurație. Traxon propune aplicații atât în spații private, cât și în spații publice, cum ar fi săli de concerte și spectacole, centre comerciale și buticuri, expoziții și săli de conferințe.

Sticla călită utilizată în noul corp de iluminat poate rezista la cele mai dure tratamente: suprafața multimedia poate fi montată atât la suprafață, cât și pe perete. 64PXL Mirror Wash RGB funcționează la temperaturi cuprinse între 0°C și +40°C, dar, din păcate, nu poate fi folosit pentru a acoperi fațadele clădirilor. Ce păcat, am fi putut transforma casa într-un ecran de sport pentru cei care stăteau pe gazon…

Citește mai mult  Muzică de lumină

Imaginile de pe site au fost folosite în acest articol


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: