Michele Losito despre clasicii de iluminat într-un tratament modern

Cum diferă un candelabru clasic de un coleg din secolul al XIX-lea? Ce a înlocuit finisajul auriu satinat pe lămpi de podea și sconces? Ce este unic în ceea ce privește cererea Românesc de candelabre?? Despre acest lucru și multe altele spune Michele Losito, CEO al Euroluce Lampadari.

Compania italiană Euroluce Lampadari a fost înființată în 1999. Specializată în fabricarea de candelabre, lămpi de podea, de masă și de perete. Designerii mărcii se inspiră din arta clasică italiană și o îmbină cu stilul contemporan.

În imagine: Michele Losito, directorul general al Euroluce Lampadari

Despre strategie. Intrând pe o piață foarte aglomerată a candelabrelor și a corpurilor de iluminat, am vrut să concurăm în primul rând pe baza ușurinței, flexibilității, versatilității designului și așa mai departe. Diversitatea stilistică a interioarelor moderne face ca alegerea iluminatului să fie o provocare chiar și pentru designerii profesioniști. Candelabrele noastre, lămpile de perete, lămpile de podea se potrivesc în orice interior de la clasic la modern, art deco sau high-tech. Mai mult, am considerat că fiecare candelabru Euroluce Lampadari trebuie să aibă o "familie", Adică, mai multe tipuri de lămpi de perete, lămpi de masă, lămpi de podea sunt disponibile pentru a completa orice candelabru. Acest lucru simplifică, de asemenea, lucrările la interior.

Al doilea element al strategiei noastre.. Un pariu pe tradiția italiană a calității. Toate produsele Euroluce Lampadari sunt fabricate în întregime în Italia, acest lucru este foarte important pentru noi. Compania livrează corpuri de iluminat în întreaga lume, iar ambalajul trebuie să fie robust, dar compact și ușor. Nu există loc pentru economie!

Citește mai mult  Lampă de perete și de masă Lumen

Despre mituri. Cel mai mare mit al produselor italiene.. este costul său ridicat. Da, în Italia există o mulțime de producători foarte scumpi, dar există și mărci destul de accesibile. Menținerea prețurilor la un nivel scăzut se bazează pe eficientizarea producției, pe automatizarea multor etape ale acesteia.

Făcută manual. Bineînțeles că folosim mașini și majoritatea lucrărilor sunt automatizate, dar mai există încă câteva etape manuale foarte importante; de exemplu, coaserea abajururilor și lucrul la elementele delicate din alamă;. Acest lucru se face pentru a păstra căldura mâinilor lor și o parte din sufletul maestrului în produse.

Despre cel mai scump candelabru. Cele mai scumpe candelabre de la Euroluce Lampadari în acest moment Din colecția Julienne, care a fost lansată anul trecut. Disponibil în sticlă de Murano, cristale Swarovski și foiță de aur. Acestea sunt realizate cu multă muncă manuală, dar arată foarte luxos și regal.

Despre evoluție. LED-urile au revoluționat iluminatul casnic și decorativ, afectând chiar și corpurile de iluminat clasice A apărut lumina lumânărilor cu LED-uri. Dar, în opinia noastră, cele mai rapide schimbări din industrie sunt în prezent în domeniul controlului automatizat al iluminatului, în sistemele "smart home". Corpurile de iluminat Euroluce Lampadari pot fi combinate cu orice sistem similar.

Despre tehnică. În ceea ce privește abordarea noastră în materie de proiectare, sistemul Axis este o necesitate Know-how-ul nostru. De fapt, este un set de construcție bazat pe candelabre clasice. Din elementele sale puteți construi un candelabru de aproape orice dimensiune și formă. Este posibil să asamblați un sistem care să se potrivească cu dimensiunea camerei sau a mesei.

Citește mai mult  Philips va instala lumini inteligente

Despre designeri. Din punct de vedere strategic, ne bazăm pe propria noastră echipă de design. Acest lucru face posibilă păstrarea unui stil ușor de recunoscut și asigură o evoluție constantă, cu schimbări rapide și continue ale colecțiilor.

despre veniri și plecări. Întotdeauna va exista o modă în industria noastră. Ieri era popular aurul satinat, dar astăzi este la modă nichelul negru lucios. O tendință fundamentală în ultimii ani varietate tot mai mare în domeniul iluminatului decorativ. Niciodată până acum, consumatorul nu a avut la dispoziție o gamă atât de largă de stiluri, forme și materiale din care să aleagă. Înaltă tehnologie corpuri de iluminat de perete. Preferați futurismul? pentru formele neconvenționale și fanteziste. Lustrele și candelabrele din interiorul casei dvs. au fost, sunt și vor rămâne elementele dominante. Pentru că lumina lor caldă face ca locuințele să pară locuri în care vrei să te întorci.

Despre produsele personalizate. Veți fi surprins, dar cele mai interesante și neobișnuite cereri vin din România. Uneori trebuie să-ți storci mult timp creierii pentru a găsi o modalitate de a îndeplini dorințele compatrioților tăi. În principal, comenzi private pentru apartamente, vile, case.

Despre piața Românesc. Piața Românesc este foarte importantă pentru noi, pentru că sunt mulți oameni care au nu numai gustul, ci și capacitatea de a cumpăra produsele noastre. Românesc- clienții neobișnuiți, nu sunt interesați să cumpere doar modele standard.. sunt multe cereri de modificări de mărime, culoare, proporții. Au fost multe solicitări în ceea ce privește înălțimea candelabrelor. Se pare că, de regulă, casele și apartamentele rusești au tavane joase. De aceea, am început să oferim clienților ruși modele de candelabre fără lanțuri și cu montare pe tavan. Înălțimea corpului de iluminat este menținută la maximum 80 cm, în timp ce forma și proporțiile acestuia sunt păstrate.

Citește mai mult  JUNG reglează temperatura și luminozitatea printr-o simplă atingere
Cele mai interesante cinci produse din gamă, potrivit lui Michele Losito:

Alicante- Euroluce Lampadari este cea mai populară colecție de candelabre. Sunt disponibile în trei culori de sticlă.. transparent, afumat și alb.

Axa- Un candelabru cu design unic în stil clasic. Cu ajutorul acestuia, puteți realiza cele mai îndrăznețe idei. Este invenția noastră.

Julienne- Materiale luxoase, lux regal.

Barocco- Splendoare barocă în fiecare detaliu și preț accesibil.

Stele- cristal cu un twist modern.

Alegerea candelabrelor dvs

Lustra Aura SP din colecția Aura de la Axo Light Candelabru Charleston ovale din colecția Glamour de Reflex Angelo Candelabru Flos 2097 30/50
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: