Pereche din Murano

Candelabrul din sticlă de Murano al lui Barovier & Toso are o prietenă. "Doamna" din sticlă este asociată cu designerul italian Paola Navone.

Am scris deja despre instalația Blue ( English. – «albastru" ) ca parte a extravaganței I Saloni 2010 ( cm. «Paola Navone." de la 23.06.2010 ).

Candelabrul Marinaretti a fost creat de Barovier & Toso special pentru expoziția de la Milano și a fost produsă într-o ediție limitată de doar 10 bucăți. Paola Navone ( Paola Navone ) a oferit interpretarea sa a unui corp de iluminat din 1927 proiectat de Ercole Barovier ( Ercole Barovier ) pentru fiul său.
Pentru iarna în viața unui "marinar" Sticla de Murano va face diferența. În primul rând, de acum încolo se va numi Marino. Și în al doilea rând, primește un prieten «feminină" O versiune a lămpii numită Marina. Va fi, de asemenea, un produs în ediție limitată și va fi pus în vânzare la timp pentru Crăciun.

Citește mai mult  lampa cu șarpe
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: