Philips va instala lumini inteligente

O sută de lumini urbane Phillips SmartPole vor fi instalate în Los Angeles pentru a suporta tehnologia 4G LTE de la Ericsson.

O sută de becuri stradale inteligente vor apărea în curând pe străzile din Los Angeles Philips SmartPole. Studioul va oferi rezidenților un iluminat cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și un acces îmbunătățit la internet în bandă largă. Corpurile de iluminat sunt compatibile cu tehnologia de transmisie de mare viteză 4G LTE de la Ericsson. Acestea sunt concepute pentru a îmbunătăți infrastructura megaorașelor și pentru a răspunde cererii tot mai mari de trafic din partea utilizatorilor de smartphone-uri și dispozitive mobile.

«Inteligent" Corpurile de iluminat au caracteristici pe care operatorii de rețele mobile le vor aprecia. Conectate prin cablu de fibră optică și conectate la o rețea de bază, corpurile de iluminat permit utilizatorilor să aleagă cea mai bună locație. Ca urmare, pierderea de semnal va fi redusă, iar volumul de transmisie de date și acoperirea vor crește. Corpurile de iluminat vor fi instalate sub conceptul de "Internet al lucrurilor.

Citește mai mult  Lumină brutală
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: