Premiera de la Milano a Nemo Cassina Lighting

În timp ce unii producători fac un bilanț al târgurilor Imm Cologne și Maison & Objet, Nemo Cassina Lighting este deja intrigat de ceea ce va urma la Salonul de mobilă de la Milano 2011. De exemplu, cu noua lampă suspendată.

Compania italiană Nemo Cassina Lighting- Divizia Cassina a celebrului brand de mobilă specializată în candelabre. La i Saloni 2011 din aprilie, marca promite să prezinte modele ale tinerelor talente, dar și ale maeștrilor Le Corbusier ( Le Corbusier ) Franco Albini ( Franco Albini ), Charlotte Perriand ( Charlotte Perriand ) Javier Mariscal ( Javier Mariscal ) și Agata Ruiz de la Prada ( Agata Ruiz de la Prada ).

Una dintre noutăți poate fi deja văzută la expoziție- Corp de iluminat suspendat Giò, creat de designerii de la Angeletti Ruzza Design. Lampa este caracterizată de un corp neobișnuit, care servește ca o continuare a firului. Și difuzorul de balama Atunci când este pornit, creează efectul unui "cerc de lumină" care plutește în aer cu un diametru de aproape o jumătate de metru ( 48 cm ). Designerii au încercat să dea acestui model o dimensiune intangibilă Aspectul, fără a-i elimina funcționalitatea.
Carcasa din aluminiu poate fi cromată sau finisată în lac alb mat. Difuzorul este fabricat din policarbonat.

Citește mai mult  Floarea-soarelui electrică
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: