Premiul IF pentru Artemide

Anul este încă tânăr și Artemide a câștigat deja premiul IF Design Award la categoria Product Design 2010 ( The Product Design – 2010 ). Trei candelabre ale brandului au primit premiul cel mare.

Premiul IF Design Award pentru cel mai bun design de produs în 2010 a fost acordat la trei corpuri de iluminat Artemide – Pirce și Cadmo pentru iluminatul decorativ și Cover pentru iluminatul arhitectural.

Pirce- plafonieră munca designerului Scutella Giuseppe Maurizio Scutella ( Giuseppe Maurizio Scutella ). Abajurul lămpii este realizat din inele plate de diferite dimensiuni, unul sub altul. Efect de "cascadă" continuu se realizează prin faptul că toate elementele corpului de iluminat Artemide sunt realizate dintr-o singură foaie rotundă de aluminiu, tăiată din diferite părți și "întinsă" în jos.

Gama Cadmo de la Artemide include lămpi de podea și de perete. Ambele versiuni sunt realizate din foi de oțel, ușor înfășurate în interior ca niște suluri. Modele de autor Designer celebru Karim Rashid ( Karim Rashid ).

Coperta ( design- Studio Format Design ) montat în perete.

Gama de lămpi Cover de la Artemide poate asigura o iluminare difuză sau o distribuție asimetrică a luminii. Corpul aparatului de iluminat este din oțel și aluminiu extrudat ( atunci când este instalată, această parte este supusă unui finisaj similar cu cel de pe perete ). Difuzorul este fabricat din sticlă călită cu decor serigrafic.

Premiul iF Design Award este unul dintre cele mai prestigioase premii din lumea designului. Forumul Internațional iF Design ( iF International Forum Design ) se desfășoară în Germania de peste cincizeci de ani.

Printre celelalte produse câștigătoare, corpul de iluminat Artemide va fi expus în cadrul expoziției iF Product Design Award de la Hanovra, din 2 martie până la sfârșitul lunii august 2010, și va fi publicat și în anuarul. Acesta va fi lansat la începutul lunii martie, moment în care va fi deschisă expoziția online IF.

Citește mai mult  Inele de lumină de Preciosa Lighting
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: