Premiul pentru colecția Luna

Rezultatele premiului anual Red Dot Award tocmai au fost anunțate. Marele Premiu la categoria Design de produs a revenit companiei italiene Platek Light.

Platek Light a câștigat prestigiosul premiu Red Dot Award – 2012, considerat unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniu. O serie de lămpi numite Moon (( tradus "Salina Regală". – «lună" ) a fost votat "cel mai bun dintre cei mai buni" la categoria "Design de produs". Colecția câștigătoare a fost dezvoltată pentru marcă de arhitectul și designerul Olle Lundberg ( Olle Lundberg ).

Familia de corpuri de iluminat Moon este proiectată pentru utilizare în exterior. Aspectul auster al modelelor, potrivit creatorilor, a fost inspirat de arhitectura modernă, astfel încât figurile de bază sunt folosite ca bază a colecției.. cerc și pătrat.
Forma circulară a modelelor prezintă un orificiu de trecere în carcasă care permite luminii să pătrundă în corp. Lămpile LED sunt montate doar pe circumferința interioară, creând astfel impresia unei eclipse solare.
Gama include modele montate pe perete și pe podea, acestea din urmă fiind disponibile în trei înălțimi diferite.

Citește mai mult  Lumina olimpică
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: