Sticlă și lumină

Întrerupătoarele de lumină ca figurine ale casei. Modelele de design Vitrum sunt acum disponibile în showroom-urile Electrodome.

Compania italiană Vitrum oferă iluminat "inteligent" sisteme electrice de control pentru casă. Mai puține cabluri, mai multe posibilități. Întrerupătoarele, variatoarele, prizele și întrerupătoarele pentru jaluzele și obloane de la Vitrum pot fi utilizate individual sau combinate într-un mini-sistem. Și controlați toate funcțiile prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă. Această abordare reduce consumul de energie electrică și prelungește durata de viață a lămpilor.

Printre cele mai bune vânzări ale mărcii se numără comutatoarele cu senzori fără fir. Designul își datorează originea arhitectului Marco Piva ( Marco Piva ). Un italian a pus în aplicare conceptul Vitrum: "sticlă și lumină". Cele mai importante momente ale seriei.. Linii geometrice simple și iluminat cu neon. Întrerupătoarele cu panou din sticlă sunt disponibile într-o gamă largă de culori. De asemenea, vă puteți personaliza propriul design.

Mecanismele Vitrum se potrivesc perfect cu capacele decorative ale întrerupătoarelor și prizelor realizate de Vimar Eikon Evo. Ambele mărci sunt disponibile în showroom-urile Electrodome.

Adresele de contact ale showroom-urilor Electrodome.

Citește mai mult  Spirală de cristal
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: