Un premiu pentru Next

Producătorul german de corpuri de iluminat originale câștigă un alt premiu de design. Merge la candelabru, care a fost creat pentru cea de-a zecea aniversare a mărcii.

Aparatul de iluminat suspendat NLC a fost dezvoltat de studioul Büro für Form ( Constantin Wortmann ) și Benjamin Hopf ( Benjamin Hopf ) pentru cea de-a zecea aniversare a Next, pe care brandul a sărbătorit-o anul trecut.

Recent, acest candelabru neobișnuit a câștigat premiul Homesolute Award 2011 la categoria "Lighting". Juriul a apreciat dualitatea designului, care este un amestec de "haotic și organic" motive. Creatorii înșiși spun că inspirația a venit de la capul Gorgonei Medusa și de la ramurile întinse ale unui copac.

Corpul este fabricat din plastic ABS, care poate fi negru sau alb, iar dispersoarele din policarbonat alb lăptos. Corpul de iluminat este proiectat pentru șase lămpi cu economie de energie sau LED-uri. Reglabil.

Descoperiți alte corpuri de iluminat de la Next.

Citește mai mult  O lumină cu parfum
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: