A început votul publicului la Premiile ADD

ADD Awards International Professional Award anunță începerea votului public.

În noiembrie, peste 1.000 de proiecte din 20 de țări au fost evaluate de un grup de experți și de un juriu internațional, printre care se numără vedete ale designului precum Simone Micheli, Christian Zieger, Lorenzo Palmeri, Prospero Rasulo, Dima Loginov și alții. 304 proiecte au fost preselectate în cele 7 categorii principale. 28 noiembrie votul public a început pe site-ul web al Premiilor ADD, în urma căruia va fi anunțat un câștigător în fiecare categorie principală. Toți utilizatorii înregistrați pe platforma online vor putea experimenta rolul experților și vor putea evalua lucrările.

14 decembrie, la ceremonia de decernare a premiilor, sponsor al votului public- Compania italiană Smeg- va selecta aleatoriu un câștigător dintre cei care au votat și va oferi un cadou de design- Mixer planetar din colecția Style 50s. Formele sale fluide și culorile originale întruchipează spiritul creativ și pasiunea pentru gătit, precum și pentru lucrurile bune cu un design interesant. Mixer vertical cu 10 nivele de viteză, funcție de pornire ușoară și tehnologie de rotație planetară, combinat cu marca Smeg.

Înscrieți-vă pe site-ul oficial al premiului, selectați cel mai bun dintre colegi și intrați în tragerea la sorți!

Citește mai mult  Septembrie la Paris cu Maison & Objet
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: