Al doilea studio de design IKEA s-a deschis la București

Cel de-al doilea IKEA Design Studio – un magazin de format mic din complexul rezidențial LIFE-Botanicheskiy Sad din București – și-a deschis porțile pe 4 octombrie. Noul magazin oferă clienților posibilitatea de a planifica și de a cumpăra o bucătărie și de a comanda produse din gama IKEA.

Studio de design 180 2 este situat vizavi de ieșirea nordică Stația de metrou Botanicheskij sad aproape de platforma MCC. Datorită deschiderii Studioului de Design într-o locație convenabilă pentru locuitorii Districtului de Nord-Est, soluțiile inspirate de îmbunătățire a locuinței IKEA vor deveni disponibile pentru mai mulți clienți. Acesta este primul magazin IKEA într-o locație stradală din afara centrelor comerciale: magazinul este situat la Pasajul Lazorevyi nr. 1A, clădirea 3. Zona are o rețea bună de transport de suprafață și ieșiri convenabile către arterele principale, cum ar fi Prospekt Mira și al treilea inel de centură.

Servicii personalizate pentru fiecare client – principiul de funcționare al tuturor magazinelor IKEA și va fi, de asemenea, semnul distinctiv al noului IKEA Design Studio. Personalul IKEA îi va ajuta pe vizitatori să își aleagă bucătăria în funcție de preferințe și posibilități, iar produsele vor fi livrate a doua zi. De asemenea, puteți utiliza terminalul din Design Studio pentru a cumpăra întreaga gamă de articole din magazinul online cu livrare în orice locație convenabilă.

Primul magazin IKEA din România, care a fost deschis în luna iunie a acestui an, a fost Design Studio din centrul comercial AVIApark. Magazinul este foarte popular printre moscoviți: în cele trei luni de la deschidere, clienții au planificat mai mult de 2.000 de bucătării și dulapuri.

Citește mai mult  Bosch Green Tools produce burghie pentru toate aplicațiile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: