America mea creează o atmosferă de primăvară în casă și în aer liber

Flori pe perne, frunze pe tapițerie. Există o reînnoire sezonieră a produselor în showroom-ul My America.

În așteptarea sezonului cald, showroom-ul My America a introdus noi piese de mobilier și textile. Imprimeul floral adaugă o atmosferă de vară la obiecte. Decor floral- Pe mobilier tapițat, țesături și perne decorative. De exemplu, scaunul Verona este tapițat cu flori verzi și gri deschis pe un fundal alb. Inflorescențe mari și pe scaunul și spătarul unui fotoliu Burke. Iar perna Marisol este acoperită cu o mulțime de flori mici, în stil rustic.

Mobilierul de exterior a fost adăugat la expoziția din showroom. Obiectele din seriile Portofino și Avignon vor avea un loc în aer liber: țesătura densă de tapițerie se usucă rapid după ploaie și este ușor de curățat. Designul mobilierului Coastal Living Resort este inspirat de ambianța caselor americane din stațiunile de pe litoral. Fabricat din stejar alb masiv, disponibil într-o gamă de culori reci și calde, de la alb-deschis la abanos. Există, de asemenea, două nuanțe exclusive: nisip și culoarea lemnului decolorat, care a stat în aer liber pentru o lungă perioadă de timp.

Un șemineu în zona de lounge pentru a încălzi serile încă răcoroase. Șemineele de exterior și mesele din piatră cu boluri de foc încorporate ale brandului american California Outdoor Concepts au ajuns în showroom-ul My America. Alegeți modele în culori vii, de la roșu la salată sau cu mozaicuri și sculpturi. Obiectele sunt realizate manual din piatră naturală și fontă.

Consultați adresa de la My America
Citește mai mult  Produse noi de la Meridiani deja în showroom-ul Umago
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: