Anul nou arhitectural 2012 a avut loc

La sfârșitul lunii decembrie, Krasny Oktyabr a sărbătorit o sărbătoare "profesională" specială: Anul Nou Arhitectural.

Arhitectura noului an Marele eveniment pentru arhitecți profesioniști, designeri și studenți ai școlilor profesionale, care are loc în mod regulat din 2009 ( cm. interviu cu Lyudmila Malkis, organizatoarea evenimentului "Anul Nou Arhitectural 2012" de 20.12.2011 ). În acest an, sărbătoarea a schimbat locul de desfășurare De la Sala Mare de Expoziții a Centrului de Design ArtPlay s-a mutat la Centrul de Design din Krasny Oktyabr.

Formatul evenimentului a suferit o ușoară schimbare: pentru a marca evenimentul, portalul a instituit un premiu pentru arhitecți pentru contribuția lor la proiecte sociale și publice. Scopul său este de a aduce laolaltă oameni cu aceleași preocupări, de a încuraja autorii și de a atrage atenția asupra acestei activități importante. Exact "ARCHiPEOPLE Award" a fost punctul central al întregii seri.

Invitații au avut parte de o "petrecere veselă a verzei": o discotecă a lui Alexei Nikolashin, un spectacol al trupei BOMB LANE BAND condusă de Boris Uborevich-Borovsky și un show al unchiului Morozov ( bărbați nominalizați ) premii în categoria derizorie "Forme arhitecturale perfecte", «Mirele anului și multe altele.

Vezi lista completă a câștigătorilor premiilor ARCHiPEOPLE
la

Ludmilla Malkis, Karl Schumann, Elena Teplitskaya.

Stepan Lipgart și Julia Burmistrova ( Biroul de Arhitectură pentru Copii Jofan ). Nominalizarea "Activiști în domeniul concurenței".

Rustam Kerimov, Mikhail Korolev ( câștigători la categoria Inițiativă individuală ).

Arhitect și DJ Alexei Nikolashin.

Ivan Ovchinnikov.

Galina Gladkikh în dreapta.

Dmitriy Gorcharov.

Eugenia Gershkovich.

Tatyana Shcherbak, MAO.

BOMB LANE BAND.

Citește mai mult  LEICHT București și Details au deschis un club pentru designeri și decoratori
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: