Aparat de curățare a aerului Dyson Pure Hot+CoolTM

Purificatorul de aer Dyson Pure Hot+Cool™ elimină din aer gazele toxice și 99,95% din particulele de până la 0,1 microni.

Potrivit experților de la Institutul Francez pentru Sănătate și Cercetare Medicală, aerul interior poate fi de până la 5 ori mai murdar decât aerul exterior.

Inginerii Dyson, după 10 ani de teste, au dezvoltat o soluție îmbunătățită de purificare a aerului.. filtru patentat 360° Sticlă HEPA.

Cu tehnologie de amplificare a aerului Multiplicator de aer™ și un motor de economisire a energiei, un flux mult mai mare de aer purificat la viteză mare scapă prin profilul aerodinamic și se răspândește uniform în toată casa.

Tehnologia Dyson Pure Hot+Cool™ este, de asemenea, echipat cu tehnologie Dyson Jet Focus Modelul Dyson Jet Focus oferă o gamă rotativă de funcții care vă permite să alegeți între un flux de aer puternic, direcțional și o distribuție uniformă a aerului.

Garanție: Purificator de aer Dyson Pure Hot+Cool™ cu funcții de încălzire și răcire are o garanție de doi ani pentru piese și manoperă.

Telecomandă: Debitul de aer poate fi reglat pe o scară de la 1 la 10. Triplă funcționalitate: un dispozitiv care curăță aerul pe tot parcursul anului. De asemenea, vă încălzește casa iarna și funcționează ca ventilator vara.

Trecerea la modul de veghePurificator cu tehnologie Pure Hot + Cool™: temporizatorul de somn poate fi setat de la 15 minute la 9 ore.

Filare: Carcasa pivotantă a dispozitivului distribuie aerul purificat în întreaga încăpere.

Citește mai mult  Salon UNION renovat
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: