ARCH București 2020

Expoziția Internațională de Arhitectură și Design ARCH București, care sărbătorește în acest an cea de-a 25-a aniversare, pentru prima dată în istoria sa va avea loc în Complexul Gostiny Dvor ( București, ul. &#41 Ilyinka Street, 4;. Datele expoziției: 24-27 august 2020.

Misiunea proiectului ARCH MOSCOW 1996-2020: Promovarea arhitecturii contemporane și a designului spațial de înaltă calitate în conștiința publică și pe piață.

Obiectivele proiectului ARCH MOSCOW 2020: Afișarea unei panorame cât mai largi a arhitecturii și designului actual și implicarea nu numai a profesioniștilor, ci și a publicului larg în discuții despre acest conținut, prezentarea politicii de planificare urbană a Moscovei și introducerea experienței internaționale și a celor mai recente tendințe în dezvoltarea, construcția și tehnologia educațională.

Tema principală a expoziției ARCH Moscow 2020 este "Arhitectura- Artă". În cadrul acestei teme sunt planificate o serie de expoziții tematice:

  • Declarații de autor ale unor maeștri renumiți ai profesiei, din două generații diferite instalarea "T A M M y R" Totana Kuzembaeva și instalația "Feelings" Leuen Arakelyan și Hayk Navasardian ( de biroul de arhitectură WALL ).
  • «Arhitectura în artă. Expoziție de lucrări ale unor artiști contemporani care folosesc în lucrările lor imagini de arhitectură modernă.
  • «ArchiGraphics». Al șaptelea concurs de desen de arhitectură. Curator: Ekaterina Shalina
Citește mai mult  Baker, baletul Românesc și Bauhaus
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: