ARCH Moscow NEXT invită designerii să participe

ARCH Moscow NEXT este pregătit să prezinte cele mai bune studiouri de design și lucrările lor într-o secțiune separată.

Cea de-a XXII-a Expoziție Internațională ARCH București NEXT va avea loc în capitală, la Casa Centrală a Artiștilor între 24 și 28 mai 2017. Expoziția este considerată una dintre cele mai bune platforme de networking în domeniile arhitecturii, designului, dezvoltării și construcțiilor. Birourile și studiourile de arhitectură sunt invitate să participe la secțiunile ARHITECTURĂ și ARH/MARKET ale expoziției.

Designerii și arhitecții sunt invitați să își prezinte proiectele în patru secțiuni tematice: Lifestyle- proiecte de design interior pentru case particulare, apartamente; Design in Tie design interior de birou; Tasty Design- proiecte de design pentru restaurante și cafenele; Design ca sculptură- designul obiectului.

Secțiile se află la etajul trei al Casei Centrale a Artiștilor. Este un fel de expoziție de nivel înalt. Standuri ale celor mai importante companii de dezvoltare din România, expoziția Moskomarhitektura, zona proiectelor internaționale.

Secțiunea ARHITECTURĂ oferă participanților un spațiu maxim de creativitate și experimentare, o oportunitate de a crea o expoziție de concepție proprie.

ARCĂ/MARKET- este formatul optim de expoziție pentru arhitecți, care prezintă în mod compact proiectele biroului lor, în funcție de specializare.

Toți expozanții au posibilitatea de a participa la programul de evenimente. Chiar lângă zona de expoziție se află o sală de discuții unde profesioniștii se întâlnesc și discută probleme de actualitate ale pieței de arhitectură, precum și ateliere și seminarii pentru vizitatori.


Citește mai mult despre expoziția "ARCH Moscow" citiți pe site-ul oficial.

Citește mai mult  Sport cu Antonio Citterio
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: