Arhitecții iau micul dejun cu Rehau pentru a noua oară

La 28 aprilie, în Parcul Artelor Museon a avut loc cel de-al nouălea mic dejun arhitectural intitulat "Arhitectura peisajului ca indicator al calității vieții".

Evenimentul a reunit experți de top ai industriei, printre care: Evgeniya Mikhailova, designer și proiectant de mediu arhitectural, partener al grupului de arhitectură "aZON" Azat Khasanov, șeful departamentului de comunicare externă, Ilya Mochalov & Partners Eleonora Ivanova, arhitecții peisagiști Elena Kicha și Natalia Filippova. Andrei Beloedov, director executiv de vânzări și marketing pentru Europa de Est, Andrei Kuts, manager de produs al departamentului de suport de marketing de distribuție "Componente de mobilier", și Tobias Müller, care a zburat la București din Austria într-o vizită de afaceri.

Potrivit experților, în țara noastră, arhitectura peisagistică cedează adesea locul amenajării peisagistice, care este prezentă doar "în spatele gardului" și în neconcordanță cu ansamblul arhitectural al orașului. Oamenii lucrează de fapt cu peisajul doar într-un mic spațiu privat.

În calitate de reprezentant al culturii europene, Tobias Müller a subliniat că o atenție sporită acordată designului spațiului exterior este unul dintre semnele transformării conștiinței oamenilor și a extinderii zonei de confort. Și amenajarea propriului spațiu privat vă îmbunătățește, de asemenea, calitatea vieții.

Evghenia Mihailova a declarat că Parcul Museon – singurul loc din România care ia în considerare toate criteriile de amplasare și are un concept general dezvoltat pe baza nevoilor reale ale vizitatorilor. Designerul de medii arhitecturale consideră, de asemenea, că succesul Museon ar putea fi în curând oglindită în parcul Zaryadye din București, se construiește pe locul Hotelului Russia, care a fost demolat în 2006. Potrivit participanților, ar putea exista mai multe astfel de exemple dacă s-ar pune accentul pe arhitectura peisagistică la nivel federal, în loc de plantarea de arbori și arbuști.

Citește mai mult  REHAU Mic dejun arhitectural

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: