Batimat România 2014 s-a încheiat

Expoziția internațională de construcții și design interior Batimat România a debutat cu succes la București.

De la 1 la 4 aprilie la "Krokus Expo" IEC Batimat România a avut loc pentru prima dată. Expoziția de construcții și amenajări interioare, care anul trecut s-a desfășurat sub titulatura BUILDEX, și-a schimbat numele și formatul. Salonul Batimat România lucrează în strânsă colaborare cu francezii de la Batimat Paris.. una dintre cele mai importante expoziții din lume în domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare.

În primul și al doilea pavilion Crocus Expo Toate produsele necesare pentru renovare și construcție au fost prezentate în mai multe secțiuni tematice:

  • Materiale și echipamente de construcții.
  • Sisteme de ferestre. Poarta. Jaluzele cu rolete. Sisteme de profile din aluminiu
  • Uși, încuietori, feronerie
  • Interioare de baie
  • Plăci ceramice și piatră
  • Materiale de finisare. Interior
  • Acoperiri de podea

327 de companii și-au prezentat inovațiile și bestsellerurile la Batimat România. 52 315 specialiști din România și din străinătate au vizitat standurile expoziției. Programul de afaceri a inclus peste 30 de evenimente, de la conferințe și mese rotunde la seminarii și cursuri de masterclass.

Participanții la programul de afaceri au avut ocazia de a discuta probleme vitale, de a primi sfaturi utile și informații practice. Aici a avut loc și marele eveniment al industriei prima întâlnire a asociației înființate și înregistrate pentru piața de carcase translucide.

Expoziția "Interiorul și arhitectura Rusiei la începutul celor două secole" a fost deosebit de populară în rândul vizitatorilor și Galeria de reamenajare cu exemple de proiecte de design interesante pentru apartamente tipice. Pe parcursul tuturor zilelor de Batimat România, cei care au dorit au avut posibilitatea de a primi sfaturi gratuite de la designeri și arhitecți. În cadrul expoziției, au fost rezumate rezultatele celor două concursuri: "Innovation 2014" și "Innovation Award 2014" și Batimat Inside. Lucrările câștigătorilor au putut fi văzute pe standuri speciale.

Citește mai mult  Maria Vatolina despre artă, materiale și falsuri chinezești
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: