Bella Italia

O prezentare a proiectului Bella Italia a avut loc la Details Design House. Reprezentanții celor mai importante fabrici italiene le-au spus arhitecților și decoratorilor ce frumoasă este viața în Italia.

Compania Soltrade International a găsit un nou format de prezentare a bunurilor de uz casnic italienești. În încercarea de a dovedi că mobilierul și obiectele de mobilier italiene.. nu sunt produse separate, ci o soluție complexă de interior, a avut loc o întâlnire informală a producătorilor de mobilier și a principalilor arhitecți și decoratori din București.

În zidurile vechi ale camerelor rusești din secolul al XVII-lea Detalii" proiectare clădire școlară Cele mai noi tendințe în materie de design interior din întreaga lume veche și nouă au venit pe strada Spiridonovka. Proiectul a fost sprijinit de fabricile italiene Crivellari, Zatti și Intertende

După ceremonia oficială, invitații s-au mutat pe veranda de vară, unde au savurat deliciile bucătăriei italiene. Invitați de onoare au fost membrii Societății de Arhitectură din București: Boris Uborevich-Borovsky, Alexey Vyazminov, Dmitry Kulish, Tatiana Smirnova. Profesori și absolvenți ai Școlii Detail Design sub îndrumarea atentă a Tatianei Rogova. Partea italiană a fost reprezentată de Matteo Rossi, Francesco Crivellari, Giovanni Zatti.

Citește mai mult  Espocada Trend Week a avut loc la București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: