Benzile adezive 3M în culori care vorbesc de la sine

3M introduce noi benzi adezive industriale pentru reparații și vopsire.

Nou în această vară – o gamă de benzi de mascare industriale de la 3M. Selectarea celui potrivit a devenit mai ușoară chiar și pentru nespecialiști. Fiecare are propriile caracteristici și este recomandat pentru diferite aplicații. Disponibil în lățimi de la 9 mm la 1490 mm. Poate fi aplicat și îndepărtat dintr-o singură bucată, fără a lăsa reziduuri pe suprafață odată îndepărtat.

Banda 101+ este concepută pentru lucrări interioare de bază, de la marcare la ambalare. Banda 201+ este mai robustă și va fi potrivită pentru legare, marcare și identificare. Galbenul 301+ este conceput pentru mascarea industrială și va fi util pentru vopsitori, rezistând la temperaturi de până la 107°C timp de 30 de minute. Banda verde 401+ este și mai rezistentă la temperaturi ridicate ( până la 121° C timp de 30 de minute ) utilizată chiar și pentru mascarea camioanelor de pompieri și a avioanelor. Banda 501+ oferă eficiență maximă ( până la 160°C timp de 30 de minute ) potrivită pentru mascarea vopselelor cu uscare în cuptor.

Citește mai mult  Smart Home vă va învăța cum să vă gestionați casa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: