Boom de piele în showroom-urile BoConcept

Toată mobila din piele din showroom-urile de mobilă daneză BoConcept este acum la vânzare cu o reducere de 25 la sută.

Țesătura este bună, dar pielea este mai bună, după cum a decis magazinul danez BoConcept. Și este adevărat: tapițeria din piele pentru fotolii și canapele, ca o rochie de seară scumpă, ridică realitatea și pune lucrurile într-o lumină ușor diferită. Un scaun vechi și familiar devine instantaneu respectabil și solid, dar nu mai puțin atractiv și confortabil.

Dar pielea nu este la fel, iar BoConcept oferă acest material natural impecabil în multe stiluri diferite: piele Bahia în nuanțe de caramel, piele Oxford în gri sau maro închis și Andorra gri deschis. Și apoi mai sunt încă peste 20. Fiecare are propria personalitate.

Legendarul fotoliu Imola, realizat de designerul danez Henrik Pedersen în piele neagră Salto, este un clasic cu care se câștigă. Chiar și Imola, tapițată în piele roșie, arată deja sexy și șic.

Atenție: Evenimentul se desfășoară până pe 30 iunie! Profitați de reducerea de 25% înainte ca alți pasionați de piele să se lase păgubași.

Descoperiți adresele showroom-urilor BoConcept.
Citește mai mult  Ceremonia PinWin a avut loc pentru a șaptea oară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: