București Flower Show

Festivalul Internațional de Grădină și Florărie Expoziția de Florii de la București va avea loc online pentru prima dată în acest an. Pentru prima dată în istoria festivalului, vor participa 16 țări.

Expoziția de flori de la București Festivalul de grădină și flori este cel mai mare eveniment de grădinărit și amenajare peisagistică din România. Deținută din 2012. Anual, festivalul este vizitat de peste 80 de mii de persoane.

Festivalul de grădini și flori Expoziția de flori de la București va avea loc în acest an de la 26 iunie la 5 iulie – Veți putea vizita grădini, veți vedea compoziții florale bogate și veți participa la ateliere de lucru susținute de experți numai online.

Tema festivalului este "Grădinile lumii". Anul acesta va fi unul cu adevărat internațional, deoarece cei mai buni artizani din întreaga lume își vor prezenta viziunea lor asupra designului peisagistic 16 țări: Pentru prima dată, la festival vor participa designeri din Bangladesh, Bulgaria, India, Iordania, Canada, China, Olanda și SUA. În mod tradițional, printre participanți se vor număra și reprezentanți din România, Armenia, Marea Britanie, Germania, Italia, Lituania și Elveția. În total, mai mult de 150 de participanți din 20 de țări, Dar, după un proces de selecție riguros, singurii câștigători care au rămas 40 cele mai bune proiecte la categoriile pentru adulți și 35 la concursul aniversar pentru copii "Flower Planet". Printre participanții la festival se numără și creatorii de modă ruși Alyona Akhmadullina și Denis Gulyaev.

În 2020, principalul festival de flori din lume va avea loc, de asemenea, cu succes online Societatea Regală de Horticultură Chelsea Flower Show, supervizată personal de Regina Elisabeta și de întreaga familie regală. Festivalul Chelsea are loc anual la Londra din 1913 și, în lunga sa istorie, a fost anulat o singură dată, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Anul acesta, pentru prima dată, grădinile regale au putut fi vizitate online. În același timp, nici festivalul Chelsea Flower Show nu a prezentat mai puțin interes decât de obicei – pentru prima dată, publicul a avut ocazia de a consulta cei mai renumiți grădinari din lume.

Citește mai mult  O aventură cu piatră

Organizatorii ruși se așteaptă, de asemenea, la o activitate intensă din partea publicului rus.

O echipă internațională de experți va juriza proiectele, iar anul acesta au reușit să adune un juriu inedit: eternul președinte al MFS James Alexander Sinclair Din Marea Britanie ( aka președinte al Salonului de flori de la Chelse ) o prințesă, patroană a peisagiștilor francezi Marisol de la Tour d'Auvergne, Renumitul arhitect german Carl Ludwig, președintele școlii italiene de design Franco Claudio Grossi și alți experți la fel de respectați.

Pentru prima dată, festivalul va include un concurs pentru grădinarii amatori, care vor putea trimite fotografii cu propriile lucrări pentru a fi evaluate de juriu. Participanții la concursul pentru studenți Smart Garden sunt invitați să creeze un concept pentru o grădină inteligentă a viitorului, care să combine idei contemporane de design de grădină și tehnologie de ultimă oră. În plus, partea educațională a festivalului va fi extinsă în mod semnificativ.

Sunt planificate numeroase forumuri, seminarii web, ateliere de lucru, emisiuni în direct și conferințe susținute de peisagiști profesioniști, precum și evenimente speciale pentru copiii cu nevoi speciale.

Pentru vizitatorii virtuali va fi organizată și o piață cu produse de la cei mai importanți producători ruși și străini din industria peisagistică.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: