Casa Ricca participă la ceremonia PinWin

Clubul Casa Ricca va participa în iunie la ceremonia de premiere a celui de-al 6-lea sezon PinWin. Clubul a pregătit o mulțime de lucruri interesante pentru vizitatorii standului său.

Casa Ricca Club- este o rezidență pentru creatorii de interioare premium. Un holding de renume câștigător din segmentul premium prezintă la București mărci celebre: Gianfranco Ferre Home, Roberto Cavalli Home, Visionnaire by Ipe Cavalli și altele. Pentru al doilea sezon consecutiv, clubul de design susține concursul online . În iunie 2015, Casa Ricca Club va fi partener al ceremoniei de premiere a celui de-al 6-lea sezon PinWin.

Vizitatorii standului Clubului Casa Ricca de la PinWin vor putea lua parte la adevărate episoade magice. Experții de la Casa Ricca Club vor dezvălui transformarea magică a spațiului în timpul serii. Aceștia vor fi ajutați de renumitul iluzionist rus Alex Cray. În plus, oaspeții de la stand vor participa la un concurs în cadrul căruia câștigătorii vor primi premii valoroase de la creatorii de interioare premium.

Vă reamintim că ceremonia de decernare a premiilor PinWin va avea loc 4 iunie 2015 la Centrul de Artă Contemporană Vinzavod.

În fotografie: lampa Gianfranco Ferre Home, care va fi oferită de CASA RICCA CLUB câștigătorului concursului.

Citește mai mult  Tehnologia viitorului de la HP
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: