CE&PE’2015 în aprilie

Expoziția internațională de electronice de consum Consumer Electronics & Photo Expo 2015 va avea loc la Crocus Expo între 9 și 12 aprilie.

Electronice de consum& Photo Expo 2015 va ocupa două locații: al doilea pavilion la Crocus Expo ( Camerele 5 și 8 ) și Hotel Aquarium ( pavilionul 3 ). Aceștia vor prezenta noutăți în materie de electrocasnice, soluții și materiale pentru sălile de home cinema, echipamente audio și video etc. În afară de noutăți, puteți vedea și casetofoane de vinil și multe altele.

Punctul central al expoziției va fi proiectul SMART HOME- instalație pe tema inteligenței Tehnologiile pentru casă, cu exemple din bucătărie și până în sufragerie. De la sisteme de control al locuinței la jaluzele automatizate și electrocasnice inteligente corpuri de iluminat, etc. .

Home Appliances prezintă idei pentru bucătărie și diferite tipuri de aparate. Hi-Fi& zone Expoziția High End se va concentra pe difuzoare Hi-Fi și High End, echipamente audio și video, etc. Sistemele de control multimedia, acustica și afișajele încorporate, precum și proiectele pentru amenajarea completă a cinematografelor personale în apartamente și case de țară vor fi prezentate de Smart Install.


Citiți mai multe și primiți un bilet la spectacol
Electronice de consum& Photo Expo 2015.

Citește mai mult  Bosch Green Tools produce burghie pentru toate aplicațiile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: