Cele mai la modă plante de grădină vor fi desemnate în cadrul conferinței Flower Jam

Concursul internațional de design peisagistic urban "Flower Jam", deschis de Primăria Moscovei, continuă ciclul de evenimente online dedicate problemelor de actualitate din domeniu. La programul conferinței vor participa designeri peisagiști, arhitecți și reprezentanți ai pepinierelor de plante ornamentale din România și din străinătate.

19 iunie la ora 16:00 Va avea loc o masă rotundă pe această temă"Principii de formare a cererii și tendințe în domeniul plantelor ornamentale». Telespectatorii emisiunii vor descoperi cum a apărut revista Tatler în secolul al XIX-lea a făcut grădinăritul popular pentru clasa de mijloc britanică ( și a fost o modă timp de 120 de ani ) cum influențează cursurile de grădinărit tendințele actuale și de ce "Școala de grădinărit pentru copii evenimentul, în cadrul căruia vedete internaționale i-au învățat pe copii noțiunile de bază ale designului de grădină, a avut un succes răsunător la VDNKh.

Participanții vor discuta, de asemenea, despre cum să aleagă gama de plante pentru o grădină; ce este important pentru un designer și ce este important pentru un designer de grădină pentru client; modul în care pepinierele de plante ornamentale determină cererea și selectează sortimentul; modul în care se conturează tendințele și tendințele în modă. Experții vor vorbi despre introducerea de plante endemice și exotice, capabile să supraviețuiască în climatul nostru, în termeni de economie, dezvoltare industrială și perspective de design peisagistic.

Participanții vor discuta modalitățile și mijloacele de influențare a opiniei publice și a modei: expoziții de grădină, festivaluri ( de la Chelsea la Flower Jam ) Cărți de grădinărit; expoziții de fotografie; tururi ghidate ale muzeelor și grădinilor private din întreaga lume și din România; rolul presei profesioniste și neprofesioniste.

Citește mai mult  Sala de conferințe de design va vorbi despre Milano

Evenimentul se va încheia cu rezultatele unui sondaj pe scară largă privind alegerea celor mai populare plante din diferite categorii. Aceasta va oferi o oportunitate de a compara ideile profesioniștilor peisagiști și ale grădinarilor amatori despre cele mai populare plante.

Puteți urmări transmisiunea în direct și pune întrebări pe pagina "Flower Jam" pe Facebook, precum și pe YouTube –

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: