Cine a plecat cu un CITRO¨N DS5 de la ceremonia Pinwin?

Pe 28 mai, ceremonia de decernare a premiilor PinWin din cel de-al doilea sezon a avut loc la ARTPLAY Design Centre!

10 concursuri, peste 20 de laureați, 1000 de participanți! Ceremonia de premiere a reunit peste o mie de persoane. Sala Mare a Centrului de Design ARTPLAY a fost plină până la refuz. La PinWin au participat designeri și arhitecți, atât tineri cât și cunoscuți, jurnaliști, fotografi, precum și proprietarii showroom-urilor de top din București și reprezentanți ai celor mai importante mărci de design interior și, bineînțeles, prieteni ai Grupului de site-uri . Principala intrigă a serii s-a învârtit în jurul decernării Marelui Premiu în cadrul concursului Best Apartment Design. Juriul a selectat cele mai bune dintre cele 166 de lucrări.

În imagine: Philip Tangalychev, arhitect.

Elegantul automobil CITRO¨N DS5 a fost atribuit lui Filipp Tangalychev și Daria Kasatska ( de către firma de arhitectură Studio Plan ). Toți invitații festivalului au putut testa CITRO¨N DS5: două mașini au fost montate pe veranda deschisă a sălii Big. Premiile pentru celelalte nominalizări nu au fost mai puțin interesante. S-au dus la cel mai bun.

În fotografie: Ivan Selvinsky, Ekaterina Vyazminova, Dmitri Bataev ( "TRIO-interior" ).

Grupul de arhitecți A PLUS A a câștigat un certificat de 10.000 de euro pentru a cumpăra orice tip de mobilier și accesorii din showroom-urile mărcii TRIO-interior pentru "Cel mai bun interior de cameră de zi".

În fotografie: ( TECE ) Yuriy Li, Alexandra Fedorova, câștigătoarea concursului "Baie: caracteristici ascunse", Premiul I.

În imagine: Yuri Lee, Veronika Sudnikova, câștigătoarea concursului "Baia: Posibilități ascunse, 3 locuri.

Alexandra Federova a câștigat primul loc în cadrul concursului "Baia: posibilități ascunse" și a primit un premiu din partea TECE. Ea a primit un sistem inovator de instalare ascunsă de la tecelux și o excursie la Oktoberfest. Câștigătorii locurilor 2 și 3, Mikhail Chentsov și Veronika Sudnikova, au mers și ei la un festival al berii în Germania.

Citește mai mult  A fost anunțat câștigătorul Marelui Premiu Lexus Design Award 2018

În fotografie: ( grup de site-uri ) Elena Leuan, câștigătoarea concursului "Cel mai bun proiect 3D al unui apartament de până la 70 mp." Anton Zaitsev.

Anton Zaitsev a câștigat premiul pentru cea mai bună amenajare de apartament 3D de până la 70 mp. ". Premiul său a fost un laptop Lenovo YOGA.

Biroul de arhitectură PANACOM a câștigat marele premiu, o imprimantă de format mare HP DESIGNJET T120 pentru arhitecți și designeri, la categoria "Birou creativ". Ceilalți câștigători ai concursului, printre care STUDIO-TA ( locul 2 ) și archbureau UNK Project ( locul 3 ) au fost premiați cu certificate pentru tipărirea gratuită a portofoliului pe imprimanta de format mare HP DESIGNJET la centrul demo HP din București.

În fotografie: Yuli Borisov, câștigătorul concursului "Creative Office" ( locul 3 ) și Irina Tolpegina ( HP ).

În fotografie: ( HP ) Irina Tolpegina și Tigran Badalyan, câștigătorul concursului Creative Office ( Locul 2 ).

În fotografie: Irina Tolpegina ( HP ) și Kristina Sokolova ( PANACOM ) câștigătorul concursului "Birou creativ" ( Locul 1 ).

În fotografie: Ekaterina Shalina și Anna Loshkova ( grup de site-uri ).

Konstantin Tolokonnikov a câștigat concursul de fotografie "Arhitectura contemporană" ( și a primit o bicicletă grozavă Schwinn Hornet.

În fotografie: Giovanni Suma ( Giovanni Suma ) Vitaly Gritsenko, Irina Doronina și Anton Nepershin, câștigătorul concursului "Căldură în casă".

Concursul "Căldură Acasă" s-a dovedit a fi cel mai fructuos din punct de vedere al cadourilor sponsorizat de Zehnder. Anna Didenko, Alina Kovalenko, Anton Nepershin, Biroul de Design și Arhitectură, Ekaterina Fedorova Primii cinci câștigători vor merge într-o excursie la cele trei Crăciunuri europene: Germania, Franța, Elveția cu o vizită la piețele tradiționale de Crăciun din trei țări și la producția Zehnder din Lahr, Germania. Proiectul 3D al lui Nikita Sergeyev și lucrarea Tatianei Dmitrienko au fost premiate în mod special.

Citește mai mult  Designerul Hannah Werning despre creativitate și despre ea însăși

În fotografie: Elena Leuan și câștigătorii concursului "Reamenajarea restaurantului Spettacolo" Anastasia Gavrilova și Irina Leuacheva.

Anastasia Gavrilova și Irina Leuacheva au câștigat un laptop MacBook Pro în cadrul concursului "Reamenajarea restaurantului Spettacolo".

Julia Kononenko a câștigat premiul întâi la concursul "Design de obiect". Ea a primit o tabletă de design Wacom Cintiq 22HD Interactive Pen Display. Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul Salonului Internațional de Mobilă MIFS / Rooms Moscow.

Pe fotografie: ( Decor City ) Dmitri Dorofeev și câștigătorul concursului "Textile în interior" Veronika Sudnikova.

În fotografie: Dmitri Bukhanov, LEICHT.

În fotografie: Mihail Stepanov cu invitații serii.

În imagine: Boris Uborevich-Borovsky.

Fotografia: Alexei Dorozhkin ( Elle Decoration ) Evgeniy Buntovskikh ( Grupul de site-uri ).

Foto: echipa de filmare .

În fotografie: câștigătorii concursului "Reamenajarea restaurantului Spettacolo" Irina Leuacheva și Anastasia Gavrilova.

În fotografie: Liza Shcherbinina, Andrei Kontorovsky și Elena Leuan.

În fotografie apare Oleg Borovikov ( grupul de site-uri ) Evgeniy Klichnikov și Liudmila Stegniy ( Elle Decoration ).

În fotografie: Dmitri Bataev.

În fotografie: Anna Loshkova.

În imagine: Ivan Selvinsky, Ekaterina Vyazminova, Dmitri Bataev.

În fotografie: Dmitri Bataev.

Fotografia: Olga Velikorodnaya ( MARKhI ) Sergey Bender ( TECE ).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: