Citroën DS3 – alege-mă!

Premiul cel mare din cel de-al treilea sezon al concursurilor Pinwin a fost stabilit.

O mașină elegantă Citroën DS3 merge la câștigătorul concursului "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament". În plus, există încă o oportunitate pentru câștigător de a-și arăta latura creativă. Câștigătorul marelui premiu alege configurația și culoarea mașinii.

De exemplu, se oferă o schemă de culori diferită pentru acoperiș și caroserie, pentru panourile de bord. Există, de asemenea, o gamă largă de accesorii, de la parfumuri de cabină până la un computer de bord cu sistem audio. Puterea motorului pe benzină 95, 120 și 150 litri.. Marele premiu este programat să fie acordat la sfârșitul lunii noiembrie 2013.

– O platformă online internațională unde se organizează concursuri non-stop pentru arhitecți, designeri, decoratori, fotografi, precum și pentru studenți profesioniști. Înscrierile pentru cel de-al treilea sezon al concursului de design Pinwin se încheie pe 15 noiembrie.

Află mai multe despre concursuri, votează-ți favoriții și înscrie-te la !
Citește mai mult  LEICHT București și Details au deschis un club pentru designeri și decoratori
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: