Concurs de design Prototipuri și desene la Wood Works 2

Pentru prima dată la Wood Works, organizatorii au amenajat o expoziție separată pentru concursul de design "Prototipuri și dezvoltări".

28-30 octombrie 2016 Cea de-a doua expoziție Wood Works- va avea loc la Casa Centrală a Artiștilor Un eveniment major care reunește tineri și ambițioși designeri industriali, ateliere de tâmplărie de nouă generație, producători locali de mobilier și finisaje din lemn, precum și branduri și companii care lucrează în domeniul prelucrării lemnului și al designului de mobilier.

O expoziție separată va fi alocată pentru prototipuri și proiecte. Pot participa mobilier, artă murală sau instalații. Obiectul ar trebui să reflecte perspectivele pe termen scurt pentru lemn în design. Primirea cererilor Până la 12 octombrie.

Biletele și abonamentele la expoziție sunt disponibile online pe site-ul Casei Centrale a Artiștilor și la intrarea în expoziție.

Citește mai mult  O arhivă de amintiri ale străinilor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: