Conferința Modernismul sovietic. Arhitectura viitorului

1 noiembrie la ora 19:00 în expoziția "Pionierii modernismului american Olga Kazakova, directorul Institutului de Modernism, va susține o conferință despre modernismul sovietic. Arhitectura viitorului".

Expoziție americană în Sokolniki. Domul geodezic al lui Fuller Fotografie © Institutul de Modernism

În cadrul acestei conferințe veți afla despre modernismul arhitectural din URSS din anii 1950 până în anii 1990.influența arhitecților occidentali, originile și dezvoltarea modernismului sovietic. Olga Kazakova va vorbi despre arhitectura viitorului viitorului, ideile de bază, proiectele finalizate și trăsăturile distinctive ale stilului.

Pavilionul de aterizare de pe aeroportul Sheremetyevo. 1964. Arhitecți G.. Elkin, G.. Kryukov, M. Chesakov,

Intrarea la evenimente se face pe bază de bilet de intrare la Centrul de Fotografie Lumiere Brothers. Puteți vedea toate expozițiile și asculta o prelegere.

Despre vorbitor:

Olga Kazakova – co-fondator și director al Institutului de Modernism, o organizație non-profit de cercetare în domeniul arhitecturii și urbanismului, istoric de arhitectură, doctor în istoria artei, profesor asociat la Școala Superioară de Economie a Universității Naționale de Cercetare a României

Citește mai mult  Heimtextil România 2015 în curând la București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: