De la Damasc la fâșie

Colecția de toamnă a Designers Guild a fost prezentată în salonul MANDERS pe 14 octombrie.

Colecția Astrakhan prezintă imprimeuri etnice și efect batik, modele jacquard și damasc, ornamente florale și dungi geometrice Povestea Marelui Drum al Mătăsii, tradusă în limbajul textilelor și al tapetului. Povestea a fost spusă vizitatorilor de Henry Jones ( Henry Jones ) director de marketing și vânzări al Designers Guild. Împreună cu Marina Gerasimova, director de marketing și vânzări la Vallila Interior, dl Jones a prezentat colecția țesătură cu țesătură. O atenție deosebită a fost acordată tapetului de vinil, subliniind caracterul lor practic și designul modern.

În fotografie: Marina Gerasimova ( Vallila Interior ).

Încheierea spectaculoasă a prezentării a fost un film despre colecția Astrakhan și opțiunile de utilizare a interiorului. Iar la finalul serii, invitații au putut câștiga o loterie cu cadouri de la Designers Guild. A existat, de asemenea, un premiu special din partea magazinului Manders 10 litri de culori de la Designers Guild.

În fotografie apar Tatjana Shavlak ( Shavlak interior ) Alexei Eliseev ( Manders ) Manuela Arapova ( British Institute of Interior Design ).

Foto: Marina Gerasimova ( Vallila Interior ) Henry Jones ( Designers Guild ) Julia Truscheleva ( Vallila Interior ).

În imagine: Marina Gerasimova ( Vallila Interior ) Henry Jones ( Designers Guild ).

În imagine: Anna Krekoten ( Vallila Interior ).

Citește mai mult  Hogarth se alătură competiției PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: