Deschiderea celui de-al doilea sezon "Cine vrea să devină milionar cu Finex"

Pe 27 noiembrie, arhitecți și designeri au concurat pentru un milion de Leu la deschiderea celui de-al doilea sezon al jocului intelectual "Cine vrea să fie milionar" de la Finex cu Dmitri Dibrov la restaurantul Larionov. Aproximativ 300 de invitați au participat la eveniment.

Festivitățile au fost deschise de prezentatorul celebru al emisiunii Ideal Makeover Natalia Barbier și Marina Melekhova, coproprietar al Finex.

E bine că jocul continuă. Întotdeauna susținem evenimente luminoase și interesante, cu un sens. Astăzi vom afla cine va ajunge în finală, care este deja așteptată în primăvara anului viitor, – a notat Marina Melekhova. «Am avut onoarea de a lansa astăzi cel de-al doilea sezon al jocului. Este întotdeauna un moment impresionant, mai ales atunci când deschizi pentru legendarul Dmitry Dibrovt

– a adăugat Natalia Barbie.

Jocul a fost deschis de renumitul arhitect rus Boris Uborevich-Borovsky și fondatorul Școlii de Detaliu Tatiana Rogova.

1 pereche – Tatyana Rogova și Boris Uborevich-Borovsky

Munca noastră este destul de provocatoare, motiv pentru care este întotdeauna util să ne întâlnim cu colegii noștri, să socializăm și să facem schimb de idei. Iar întâlnirile de un format atât de interesant ca meciul de astăzi sunt și mai interesante pentru noi, pentru că noi.. reprezentanți ai uneia dintre profesiile intelectuale. Trebuie să ne îmbunătățim în mod constant baza de cunoștințe pentru a crea un produs excelent

– Boris Uborevich-Borovsky și-a împărtășit opinia despre formatul evenimentului.

Dmitri Dibrov și câștigătorul tombolei

Cele șase echipe de bază au inclus arhitecți și designeri din top 200 conform AD și Elle Decoration: Alexander Erman, Evgeny Koblov, Juliana Nikulina, Daria Haritonova, Valeria Senkina, Elena Albatova, Olga Alexeeva, Olga Chernenko, Oksana Salberg-Vachnadze, Marina Poklontseva, Maria Leuva și Inna Semenova.

Citește mai mult  Stil: Scoția

Cea de-a opta echipă de jucători aleasă de Dmitri Dibrov din public cu ajutorul unei bile de loto a putut, de asemenea, să concureze pentru milionul din acea seară. Arhitectul Philip Kitsenko și soția sa, Olena, au fost norocoși că au avut această șansă.

Filipp Kitsenko și Elena Kitsenko

Cel mai bun rezultat în joc a fost obținut de a cincea pereche – designerii Olga Chernenko și Olga Alekseeva. Cei doi au ajuns în finală și vor câștiga un milion de euro, alături de ceilalți finaliști, care vor fi aleși după alte cinci jocuri.

Olga Alexeeva și Olga Chernenko

Al doilea meci al sezonului este programat pentru a doua jumătate a lunii decembrie.

Vor participa și partenerii Finex – designeri și arhitecți care lucrează deja cu compania. Pentru ei, compania a pregătit o mare sărbătoare, în care, pe lângă jocul în sine, oaspeții vor sărbători sosirea noului an 2020!

Tot în decembrie Finex anunță un eveniment grandios, în urma căruia unul dintre partenerii Finex va primi un apartament pe malul canalului Vratsa. de la București în cartierul de locuințe Beacon încă din decembrie 2020. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați managerii companiei.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: