Designul lemnului la WOOD WORKS

Expoziția anuală WOOD WORKS, dedicată lemnului și produselor pe bază de lemn, va avea loc în perioada 1-3 aprilie 2016 la ARTPLAY Design Centre.

cel mai tradițional material pentru mobilă, care nu și-a pierdut popularitatea de-a lungul anilor și nici măcar viceversa. În domeniul construcțiilor arhitecturale, a fost declarat recent "materialul viitorului". Expoziția anuală WOOD WORKS este dedicată lemnului. 1 – 3 aprilie mobilier, accesorii și finisaje din lemn natural vor fi expuse aici, iar printre expozanți se vor număra zeci de meșteri ruși. Accent pe funcționalitate, design interesant, sustenabilitate, produse unice și producție locală. Expoziția își propune să prezinte frumusețea naturală a lemnului în interioarele contemporane.

Pe lângă vizitarea expoziției, vizitatorii pot lua parte la programul educațional și muzical. Organizatorii plănuiesc conferințe, prezentări ale arhitecților și designerilor, discuții, muzică, filme și o piață de artizanat.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate de la casele de bilete ale concertelor din București, de pe site-urile agențiilor de bilete și de la intrarea la spectacol. Se acceptă aplicații.


Citiți mai multe despre expoziție pe pagina de Facebook a acesteia.


Citește mai mult  Casa Ricca participă la ceremonia PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: