Dublă aniversare

13 noiembrie 2010. site-ul emblematic al grupului nostru de design interior, portalul, a împlinit doi ani de existență. Dar acesta nu este singurul motiv de sărbătoare!

Opțiuni de design pentru pagina de start din diferiți ani:

Vă reamintim că site-ul este implementat ca un ghid online: vizitatorul formulează o cerere de informații, găsește obiecte interesante prin intermediul unui motor de căutare și află adresele comercianților din orașul său.

800 de mărci

În urmă cu doi ani, am reușit să vă oferim informații despre 55 312 piese din 642 de fabrici din 25 de țări. Și acum câteva zile baza noastră de date a fost încărcată cu informații despre cel de-al 800-lea producător.. Marca italiană Cappellini Intagli.

Suntem în permanență în căutare de noi articole care ar putea fi de interes pentru vizitatorii noștri. În plus față de categoriile populare de mobilier, obiecte sanitare, iluminat, șeminee, tapet, acoperiri de perete, includem și articole care nu sunt foarte populare.

De exemplu, acum puteți achiziționa prize multimedia, panouri foto din sticlă, plăci de ciment și chiar găsiți un comerciant cu amănuntul de scurgătoare de duș și cuptoare de grătar.

276.067 vizitatori

O mențiune specială trebuie făcută pentru vizitatorii noștri. În doi ani, acest site a format o comunitate online de persoane implicate profesional sau interesate de îmbunătățirea casei și a biroului. Motorul de căutare al site-ului are deja 9200 de vizitatori zilnic ( sau 276 067 de vizitatori în ultima lună ).

Citește mai mult  Abitare il Tempo 2014 a avut loc la Verona
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: