Expoziția Archigraphics a fost premiată cu diploma Best of Biennale Projects

Sâmbătă, 24 mai, Casa Centrală a Artiștilor a rezumat rezultatele expoziției Arch Moscow 2014. Cele mai bune expoziții și proiecte primesc o mențiune de onoare.

În fotografie: Leuen Arakelyan ( arhitect, lector la MARKhI ) Katerina Shalina ( redactor-șef al site-ului, Grupul de site-uri ).

Eroii Expoziției Internaționale ARCH București 2014 și Bienala de Arhitectură de la București a fost omagiată sâmbătă în curtea interioară a Casei Centrale a Artiștilor. Arhitecți, designeri, artiști și curatori de expoziții s-au adunat aici pentru a afla care dintre lucrările lor au fost recunoscute ca fiind cele mai bune din cadrul expoziției, conform unui juriu de experți.

La categoria "Cele mai bune proiecte ale Bienalei" Au fost evidențiate nouă exponate. Printre acestea se numără expoziție de lucrări din cadrul concursului internațional online de desene de arhitectură ArchiGraffika. ( Grupul de situri ) din iunie până în decembrie 2013. În total, au concurat 444 de lucrări realizate de 263 de expozanți din întreaga lume. Desenele apreciate de juriul internațional, Consiliul de experți, vizitatorii și organizatorii concursului au devenit exponate în cadrul expoziției Archigrafica în sala 15 a Casei Centrale a Artiștilor.

Trei secțiuni ale expoziției «Desenul din viață", «Fantezie arhitecturală și "Desen pentru un proiect — au corespuns categoriilor de concurs. Au fost expuse 40 de lucrări de 20 de autori – de la schițe ușoare în plein air la fragmente abstracte de texturi urbane, de la compoziții futuriste la panorame urbane. O astfel de selecție a oferit vizitatorilor expoziției o idee despre principalele teme și tendințe ale expoziției.

Expoziția în sine a fost proiectată de Leuen Arakelyan, câștigătorul concursului ArchiGraffika în categoria "Desenul din viață". Parteneri au fost Fundația Serghei Choban și Fundația Zoologică Muzeul de desen arhitectural, Uniunea Arhitecților din București, Laufen, SPEECH.

Citește mai mult  BLANCO organizează un concurs foto cu premii

Vă reamintim că noul concurs ArchGraffika începe la mijlocul lunii iunie. Toți sunt bineveniți să participe!

Citește mai mult despre expoziția "ArchGraphics" citește mai departe
Urmăriți canalul video , abonați-vă la știri și fiți la curent cu noutățile!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: