Expoziția Handmade in Germany începe la Sankt Petersburg

O expoziție de produse ale fabricilor germane va fi deschisă în clădirea Petrikirche de pe Nevsky Prospect.

19 septembrie 2014 expoziție internațională itinerantă se deschide la Sankt Petersburg Fabricat manual în Germania. Locul de desfășurare a evenimentului va fi Petrikirche ( Biserica germană luterană Sfântul Petru și Pavel. Petru și Pavel ) pe Nevsky 22-24. După ce va începe la Sankt-Petersburg, expoziția itinerantă va ajunge mai întâi la București, apoi în Asia și America. Călătoria se va încheia peste câțiva ani în Europa.

Participanții la expoziție producători germani de lux de top, care vor furniza produsele lor pentru acest proiect. Pot fi văzute mobilă, obiecte sanitare, tacâmuri, porțelanuri, instrumente de scris, ceasuri, pălării și multe alte lucruri chiar și delicatese și vinuri rare, beri și whisky-uri de mărci puțin cunoscute în România.

Exponate la târg Handmade in Germany – Comori culturale și bunuri de lux. Cu ajutorul lor, organizatorii proiectului ilustrează un nou concept de "lux". Noul lux Nu este vorba de marile nume și de megabranduri, ci de munca manuală, de producția individuală, de întoarcerea la micile ateliere de familie, de contactul viu între creatorul obiectului și client.

Citește mai mult  Byromebel Rus vă invită la cursuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: