Fratele mai mic LG G3 vine în curând

LG lansează noul smartphone LG G3 S cu ecran mare, în gama de prețuri mid-range.

Cele mai bune caracteristici ale modelului emblematic

Ecranul IPS HD de 5 inci ( 1280 x 720, 294ppi ) de 5 inci ) al lui LG G3 S este cel mai mare din clasa sa. Discutați pe Skype, vizionați filme sau răsfoiți albumul foto. Puternică unitate centrală de procesare Qualcomm® Snapdragon™ 400 1.2 GHz Quad-Core este suficient pentru a rula cele mai populare aplicații și nu numai.

Cameră foto de 8 megapixeli cu autofocalizare laser. Se concentrează asupra obiectelor instantaneu. Touch & Shoot ( Touch & Shoot ) face fotografii în secunda în care atingeți ecranul. Temporizator asistat de gesturi – trebuie doar să plasați mâna în fața ecranului și va începe numărătoarea inversă în trei secunde.

O altă comoditate a lui LG G3 S este tastatura inteligentă. Își amintește cum tastați în mod normal și se adaptează la obiceiurile dvs.: ajustează înălțimea, ajustează dimensiunea butoanelor. Chiar și dactilografiind mai repede decât în mod normal se produc cu până la 75% mai puține erori.

Citește mai mult  Dell creează noi monitoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: