Galleria Arben a pus la cale un bal mascat

La 17 septembrie, în showroom-ul din București, Galleria Arben, a avut loc un festival de toamnă și o prezentare de noi țesături.

Un bal mascat în showroom-ul Galerie Arben pentru a prezenta noile colecții de textile de interior. Palais Royale Galleria Noua gamă Palais Royale de la Arben Palais Royale. Motive italiene În noile colecții ale lui Christian Fischbacher. Prezentarea invitatului a fost făcută de Paolo Guidotti ( Paolo Guidotti ) director al diviziei italiene a Christian Fischbacher.

În fotografie: Ludmila Potapova, producător de creație al MOD Star Production, și decoratorul Kirill Lopatinsky, jurat al emisiunii "Mask, te cunosc"!"

În cadrul balului au fost anunțate și rezultatele concursului "Masca, te cunosc"!» Câștigătorii au primit premii plăcute: bilete la Teatrul Bolshoi, un certificat pentru o cină la un restaurant, flori, șampanie și un certificat pentru oricare dintre cursurile online ale Școlii Internaționale de Design.

În imagine: Paolo Guidotti ( Christian Fischbacher ) și Vera Shinkarenko ( un reprezentant al Arttex ).

În fotografie: ( Grupul de site-uri ) Oleg Golovin, Anna Gorbunova.

În imagine: Julia Chigina ( Galleria Arben ) și Andre Stevens ( Andre Stevens ) designer olandez.

În fotografie: designerul Irina Krivtsova.

Foto: ( Școala Internațională de Design ) Tatiana Bogomolova;.

Citește mai mult  Găsiți stilul regal textil la Manders
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: