Glorie învingătorilor

Pe 12 decembrie, ceremonia de premiere a câștigătorilor celui de-al 11-lea sezon PinWin a avut loc într-o atmosferă prietenoasă, dar solemnă, în interiorul atractiv al fostei uzine "Cristall", un nou cluster cultural al capitalei.

Platforma online internațională unde se desfășoară concursuri non-stop a felicitat din nou arhitecții, designerii, decoratorii și fotografii favoriți.

Sponsorul general al concursului, compania LG electronics, a definit, într-un fel, vectorul celui de-al 11-lea sezon, dictat de tehnologia de ultimă oră care dă naștere astăzi designului contemporan. Concursul ei "LG SIGNATURE: estetica interioarelor moderne" a fost una dintre cele mai provocatoare. Ca urmare, câștigătorul concursului a fost Arseniy Leonovic ( PANACOM Architects ).

De la stânga la dreapta: Irina Antonova de la LG Elecntronics, șefa departamentului de publicitate și cercetare de marketing al LG Elecntronics Marina Ma, Arseniy Leonovic ( Panacom – câștigătorul ) directorul de relații publice al LG Elecntronics Tatiana Shakhnes

Într-un interviu privat, Arseniy Leonovici a declarat: "Ne mișcăm în mai multe direcții. Dorința de a fi cel puțin cu jumătate de pas înaintea concurenței atrage, cel puțin, atenția comunității de design și arhitectură. Compania are o imagine proprie, are un viitor. Astăzi suntem cu toții la fel de neliniștiți în privința viitorului ca în anii 1920, ca și în anii 1960. Suntem cu toții conștienți de faptul că tehnologia ne schimbă viața, iar arhitectul nu poate decât să răspundă acestei provocări. Iar această provocare este foarte binevenită.".

Cel de-al 11-lea sezon PinWin a evidențiat faptul că interioarele moderne, în forma lor tradițională și clasică, dispar treptat. Casele noastre, deseori mobile, deseori abstracte, sunt pline de aparate high-tech. Iar aceste dispozitive devin principalii protagoniști, iar designul lor influențează deja designul interiorului ca atare.

Citește mai mult  Maria Serebryanaya și Sergey Makushev: Glamour a devenit sinonim cu chic

Invitații au fost abordați de magicianul Denis Chertovsky.

În fotografie: Premiul publicului a fost acordat lui Alexey Aladashvili

Alături de LG Electronics, ABB a urcat pe scenă pentru a-i felicita pe câștigătorii concursului "Anti-White Ninja on a White Wall".

În fotografie: Andrey Kot primește un premiu pentru proiectul comun "dyson office" cu Tatyana Golovach

Câștigătorii următorului concurs "Dyson: Lumina – elementul esențial al unui birou anunță managerul de publicitate al Dyson, Serine Mnatsakanian.

Următorii care au urcat pe scenă au fost reprezentanții grupului Am, cu care a avut loc concursul Baia: Italia rațională:

  • Director comercial al Am Group" Anton Erofeev
  • Pieri Piero, director comercial al Artceram
  • CEO al AM Group Jacob Canjo
  • Uber Maurizio, proprietar al Cisal Huber Industrie

Au anunțat câștigătorii loteriei care a avut loc la standul lor și au anunțat numele celor 7 câștigători ai concursului.

În imagine: Anton Erofeev, Irina Miskun și Yakov Kanjo

În imagine: Yakov Kanjo și Oxana Tsymbalova

În fotografie: studioul de design interior GM cu Anton Erofeev și Yakov Kanjo

În fotografie: studioul de arhitectură AR-KA cu Anton Erofeev și Yakov Kanjo

În imagine: Alex Kaverin și Jacob Canjo

În fotografie: Aliona Chashkina cu Anton Erofeev și Jakob Kanjo

Foto: Anna Vladimirova

Artem Saurin, director de marketing al Casei de Comerț Belaya Gvardiya a anunțat câștigătorii concursului "Șemineele Dimplex Opti-Myst în interior"

În fotografie: premiul pentru cel mai bun proiect 3D al unei săli de cinema într-un interior care utilizează acustica încastrată este acordat Reginei Aleksandrova pentru proiectul comun "Sound in Space" cu Boris Alexandrov

De la compania MMS, sponsor al concursului "Acustica cinematografului încastrat în interior" Julian Jepsen, director de vânzări european, și Oleg Lyugin, director de dezvoltare a afacerilor, au urcat pe scenă pentru a felicita câștigătorii.

Citește mai mult  Grand Cuisine a apărut în România

În fotografie: Premiul special de la KnK architects pentru proiectul unei săli de cinema în interior care folosește acustica KEF

În fotografie: Design Studio NEAPOL

Pentru a înmâna premiul pentru "Camera copiilor: Teritoriul creativității" Sergey Makeev, directorul general al Bauer, urcă pe scenă

În fotografie: Rustem Urazmetov, câștigătorul premiului I

Catherine Shalina, redactor-șef al site-urilor PinWin, și Ekaterina Shalina au anunțat câștigătorii concursului PinWin Green Project

În imagine: câștigătorul concursului Alexey Spazhakin

Câștigătorul concursului de fotografie a fost anunțat de fotograful și membrul juriului Mihail Stepanov.

În fotografie: Voskresova Ekaterina și Olga Panfilova au luat locul 1 la categoria "Canapea"

La finalul serii au fost acordate diplome câștigătorilor concursului "Design de obiect"

În fotografie: Alexander Malygin a obținut locul 3 la nominalizarea Kitchen Set Design

Al 11-lea sezon PinWin s-a încheiat. S-a deschis al 12-lea sezon. Implică-te, nu pierde șansa!

Două concursuri au fost deja deschise:

  • în colaborare cu AP home, se lansează concursul "Respectabilitate". Interior cu demnitate"
  • împreună cu Villeroy&Boch a fost lansat concursul "Accente de culoare în baie"

Găsiți mai multe fotografii de la eveniment în grupurile noastre de pe Facebook și Vk.com și Instagram.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: