IKEA lansează colecția de stil stradal BANGKOK

Colecția include lămpi cu canistre, o nouă versiune a faimoasei genți FRACTA și mese și umerașe pe roți.

Sammankoppla, o colecție în ediție limitată, este acum disponibilă în magazinele IKEA din România. din suedeză "interconectare" sau "unificare" ) la care brandul a lucrat împreună cu casa de modă thailandeză Greyhound Original. Stilul de stradă din Bangkok, reciclarea, reutilizarea și utilizarea creativă a bibelourilor sunt principalele surse de inspirație.

Colecția SAMMANKOPPLA este formată din 20 de piese de mobilier și accesorii pentru casă cu influențe asiatice. Cea mai mare parte a gamei prezintă modele îndrăznețe inspirate de peisajul orașului Bangkok și de stilul grafic unic al Greyhound. Motivul familiar "houndstooth" de pe țesăturile tradiționale thailandeze.. se regăsește pe genți, carcase de laptop, covoare și veselă din noua colecție.

Gama include, de asemenea, mese mobile, suporturi pentru haine și un ecran multifuncțional. Acesta din urmă poate fi folosit atât pentru zonare, cât și pentru depozitare: deschiderile în formă de romb de pe ecran pot fi folosite pentru a agăța umerașe.

Multe dintre articolele din colecția SAMMANCOPLA sunt realizate din materiale reciclate. Acestea includ.. Lumini LED în formă de bidon de plastic. Și, de exemplu, covoarele sunt realizate din sticle de plastic reciclate. Această schimbare de utilizare contribuie la prelungirea duratei de viață a materialului, reducând astfel impactul negativ asupra mediului.

Colecția limitată SAMMANCOPLA va fi disponibilă în toate magazinele IKEA din România începând cu 1 septembrie. Unele articole, cum ar fi lampa în formă de canistră, vor fi disponibile din octombrie.

Citește mai mult  Concursul Heimtextil România continuă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: