Katya Filippova despre farmecul și moda Românesc

Cine dictează moda astăzi?? Cum se schimbă gusturile? Un strămoș al farmecului Românesc, un artist, un designer de modă și un decorator Katya Filippova vorbește despre preferințele sale

Katya Filippova a cucerit Parisul, Londra, Belgradul. Vândut la Sotheby's și expus la Maison & Objet. Este o vedetă recunoscută a scenei artistice rusești. Picturile, grafica, costumele și obiectele sale de artă se află în muzee și colecții private din întreaga lume. Începând cu colecții de îmbrăcăminte couture provocatoare, amestecând simboluri bizantine ortodoxe, uniforme sovietice și glamour punk, a continuat stilul kitsch, introducând glamour și ironie. Ea este un precursor al farmecului Românesc. Astăzi, Katya Filippova este în continuare artistă, creatoare de modă și decoratoare. Lucrează în teatru, cinema, interioare.

Care este preferința ta?. Nu sunt foarte atașat de nimic modern. – Un fan al eclectismului, al palatelor din Sankt Petersburg, de exemplu, unde o cameră este în stil rusofil, cealaltă în stil ruso-finlandez în limba maură, iar al treilea, în general, în baroc. Întotdeauna am considerat că cea mai mare realizare a umanității, cu interioare și exterioare absolut perfecte, sunt templele și palatele. Sunt un maximalist. Dragoste și skovot. Dar nu mă simt confortabil în ea decât dacă există un candelabru de cristal atârnat acolo, ca să spun așa. La termenul "palat" De asemenea, am inclus casele negustorilor și o cabană rusească din lemn, toate acoperite cu ornamente. În interiorul ei.. frumusețe brodată, icoane

Cu privire la propria lor muncă. Pot să fac totul, ca să vă spun adevărul. Este frumos și ușor pentru mine să creez interioare. Din păcate, nu pot vorbi despre interioare private gata făcute și nici nu pot să le arăt, pentru că toate sunt în case burgheze închise… Stil- eclecticism, eclectism de palat, cu umor și ironie. Dar totul este foarte atent lucrat eclectic, din couture.

Citește mai mult  Alcantara® S.p.A. prezentat la București

Despre modă. Moda dictează nu moda, iar moda în interior, inclusiv în interior, inclusiv. Moda nu influențează moda de interior atât de mult pe cât se spune și se crede. Moda este influențată în primul rând de noile tehnologii care o promovează, de noile evoluții în domeniul textil, de exemplu, sau în alt domeniu. Moda – Este un amestec de tehnologie nouă, stradă și politică. În linii mari, moda se naște în pasajele subterane, iar de acolo călătorește deja spre interior. Cred că lucrurile stau în felul următor.

Despre stilul pur. Cred că totul a fost și a dispărut în anii '60−70−80. În zilele noastre, în mod teoretic, nimănui nu-i pasă unde locuiește sau ce poartă. Nu ne mai gândim de două ori ce vom purta sau ce frigider vom cumpăra. Totul s-a dus în provincie, la noii bogați.


Citiți interviul în întregime la

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: