Kirill Istomin: Interiorul de pe copertă nu este întotdeauna confortabil de locuit

Ce fel de interioare ajung pe coperțile revistelor glossy? Cel mai bun decorator din România, conform revistelor AD și Elle Decoration, povestește despre criteriile de selecție și viața unor astfel de interioare după publicare.

Absolvent al faimoasei Parsons School of Design ( New York ) Kirill Istomin a fost angajat de legendara Parish-Hadley și mai târziu și-a fondat propria companie cu birouri la București și New York. Kirill Istomin Interior Design & Decoration a realizat proiecte în Franța, Italia, România, Kazahstan, Elveția, SUA și Marea Britanie. Kirill Istomin este cel mai bun decorator din România, potrivit revistelor AD și Elle Decoration.

Despre tema ediției. Ăsta e cel mai important criteriu pentru a ajunge pe copertă.. proiectul trebuie să fie în concordanță cu tema ediției. De exemplu, în luna noiembrie, reviste precum AD și Elle Decoration fac în mod tradițional "Russian" număr. Deci, în acest caz, interiorul de pe copertă.. este neapărat un proiect Românesc, poate chiar cu unele elemente vizuale clișeice și formulaice.

În opinia echipei de redacție. Revistele au propriile cerințe pentru copertă. De exemplu, ideea mea de design interior de pe copertă și alegerea editorilor de multe ori nu coincid. Conform opiniei editorilor, un cadru trebuie să fie suficient de luminos, dar fără prea multe detalii.

Despre publicitatea ascunsă. În general, orice proiect poate ajunge pe copertă. Se poate face chiar și fără implicarea unui decorator. Probabil singura excepție.. interior cu articole recognoscibile din cele mai recente colecții ale unor mărci, o astfel de fotografie ar părea prea promoțională.

Despre confort pentru viață. Interiorul de pe copertă.. cel mai bun din această ediție, ceea ce înseamnă că este un interior de foarte bună calitate și foarte atractiv din punct de vedere vizual. Dar nu trebuie să fie confortabil de locuit. Câteodată e doar o imagine foarte frumoasă.. impresie, imagine. În realitate, ar putea fi total nepractic, dar reflectă o anumită tendință, gust sau stil. Întotdeauna încerc să combin estetica și confortul în interioarele mele.

Citește mai mult  Roca și Benedetta Tagliabue invită la o expoziție

Despre sfințenie. Chiar și cel mai desăvârșit și perfect interior este ceva ce clientul aduce la masă. Dar când vine vorba de schimbări radicale, voi fi primul care va spune după câțiva ani: să refacem totul. Nu am nici o idee. Aceasta este diferența dintre decor și arhitectură. Este puțin probabil să îți remodelezi casa, dar redecorarea la fiecare câțiva ani este fezabilă. Este o substanță fluidă, emoțională, care trebuie schimbată.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: