Körting se spală și se usucă fără cute

Körting adaugă pentru prima dată în gama sa mașini de spălat în linie.

În imagine: Mașină de spălat Körting KWD 1470W.

Mașină de spălat rufe KWM 1470 W și mașină de spălat-uscător KWD 1480 W Produse noi ale companiei germane Körting. Acestea se disting prin instalarea lor convenabilă și o gamă largă de programe de spălare. De exemplu, cu modul "Tricouri" Creastele și pliurile sunt reduse la minimum și pot fi călcate mai ușor- totul datorită unei scurte rotiri blânde.

Funcția AquaPlus conceput pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă. Programul adaugă mai multă apă la ciclul de clătire, curățând detergentul rezidual în mod deosebit de bine. Programul "Eco poate spăla în același timp articole de îmbrăcăminte multicolore din diferite tipuri de țesături. Cu o temperatură de numai 20°C, se utilizează cu 40% mai puțină energie decât în cazul programului standard. Lână se spală ușor în gama "Lână". Hainele sunt spălate temeinic, păstrându-și forma. «Se spală manual" conceput pentru articole de îmbrăcăminte delicate.

În imagine: Mașină de spălat KWD 1480W de la Körting.

Programul "Clătire" poate fi utilizat ca un mod independent. Pentru a înmuia articolele foarte murdare, de exemplu, înainte de spălarea principală. Programele predefinite pot fi ajustate și personalizate. Există un mod de economisire a vitezei de 14, 30 sau 44 de minute la îndemână pentru cantități mici de articole murdare. Există, de asemenea, o "Pornire întârziată", atunci când mașina se pornește singură la momentul potrivit.

Modelul KWD 1480W cu funcție de uscare vă va spăla și usca rufele. Există trei programe de uscare automată "Extra Dry", «Pe raft și "Under the iron". Alegeți dacă doriți să purtați îmbrăcămintea imediat după spălare sau să o trimiteți la călcat.. Mașina de spălat rufe usucă rufele fie complet, fie într-o stare ușor umedă. În plus, fiecare dintre programe se încheie cu o fază de răcire de 10 minute pentru a reduce fărâmițarea în timp ce se află în tambur.

Citește mai mult  Magazinul Muzeului Alcantara din Milano
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: