La fel ca cei mari

Cadru complet și dimensiuni compacte. Capturați interioare întregi cu noul α7 de la Sony.

Noua compactă de la Sonyα7 filmează ca o cameră foto high-end. Model cu senzor full frame Exmor™ de 35 mm CMOS, un procesor BIONZ X™ mai rapid Iar vizorul îmbunătățit captează imagini adevărate în format full-frame. Disponibil și cu înregistrare video Full HD de calitate profesională. Chiar și în condiții de iluminare slabă, culorile sunt bogate și nivelurile de zgomot extrem de scăzute.

Autofocalizarea a fost îmbunătățită și este acum ghidată de ochi, astfel încât vă poate recunoaște fața chiar și atunci când sunteți pe jumătate întors. Redă fotografia finalizată pe televizor sau trimite-o pe smartphone și tabletă prin Wi-Fi și NFC. Aplicațiile corespunzătoare vă permit să editați instantaneu fotografia, adăugând filtre și efecte și să o partajați pe web.

Compatibil cu noile obiective full-frame. Carcasă compactă realizată din aliaj de magneziu durabil, rezistentă la praf și la apă. Este ușor și confortabil în mână. Rotițele de control intuitive facilitează schimbarea setărilor.

Pentru mai multe informații, accesați

Citește mai mult  Are loc un concurs pentru stiliști de la Panasonic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: